Jordan_J Публикувано Декември 14, 2005 Share Публикувано Декември 14, 2005 Един мой румънски колега и приятел - Тони - приятно ме изненада миналия месец с новината, 4е е записал и издал кънтри албум в една от дивизиите на Nashville Studios. В албума си Тони само пее - вси4ки останали музиканти са американски кънтри изпълнители. Адреса на сайта му където можете да 4уете откъс от всяка песен от албума е: http://www.tony-m.com/CD.htm Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeathZone Отговорено Декември 14, 2005 Share Отговорено Декември 14, 2005 (Редактирано) Обожавам кънтри и това което чух е много добро ,като музика и продукция. Гласа на твоя авер е страшен , много ми допада. Имам една забележка за начина на пеене , смятам че е леко напърчен и прекалено атакува някои думи и фрази (особенно в някои от първите песни от демото, но не и навсякъде разбира се ) , което не е характерно за по-голямата част от кънтри изпълнителите (G. Brooks например, предполагам някъде там се цели ) , поне аз така мисля , но определно стила е страшен, аранжиментите са лудница , музикантите перфектни ... Браво ....... Редактирано Декември 14, 2005 от DeathZone Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Декември 15, 2005 Автор Share Отговорено Декември 15, 2005 Да, кефи много. Тя музиката си е негово виждане и търсене, т.е. направил я е и я е изпял както му идва. Аз оба4е съм сразен от на4ина по който не6тата са записани и зву4ат - просто върха!! Буквално у4ебник за звукозапис и смесване! Това едва ли е за 4удене оба4е, като се има предвид, 4е става дума за Nashville все пак ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeathZone Отговорено Декември 15, 2005 Share Отговорено Декември 15, 2005 Да, кефи много. Тя музиката си е негово виждане и търсене, т.е. направил я е и я е изпял както му идва. Аз оба4е съм сразен от на4ина по който не6тата са записани и зву4ат - просто върха!! Буквално у4ебник за звукозапис и смесване! Това едва ли е за 4удене оба4е, като се има предвид, 4е става дума за Nashville все пак ... Така е , това е мястото. Но малцина са избраните. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bbobiti Отговорено Декември 17, 2005 Share Отговорено Декември 17, 2005 Да, кефи много. Тя музиката си е негово виждане и търсене, т.е. направил я е и я е изпял както му идва. Аз оба4е съм сразен от на4ина по който не6тата са записани и зву4ат - просто върха!! Буквално у4ебник за звукозапис и смесване! Това едва ли е за 4удене оба4е, като се има предвид, 4е става дума за Nashville все пак ... Така е , това е мястото. Но малцина са избраните. Ей Механов!!!!Стига с това кънтри бре!!!!Къде отиде добрия стар метал!!!!!???? И се вземи в ръце и драсни някои ред!!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts