Marmot Публикувано Декември 14, 2005 Публикувано Декември 14, 2005 Привет, да има някакъв чалъм да не скърцат струните като се сменят позициите... за ел.акустична китара става дума с найлонови струни. След някой друг ден ще пробвам със струни DAddario Lightly Polished да видя дали ще има ефект, ама се чудя дали има по-лесен начин с еквилайзери примерно... Цитирай
icho7ryches Отговорено Декември 14, 2005 Отговорено Декември 14, 2005 Привет, да има някакъв чалъм да не скърцат струните като се сменят позициите... за ел.акустична китара става дума с найлонови струни. След някой друг ден ще пробвам със струни DAddario Lightly Polished да видя дали ще има ефект, ама се чудя дали има по-лесен начин с еквилайзери примерно... ами... аз не разбрах точно за полуакустична китара (т.е. акустична с вграден адаптер) ли става въпрос или...?! Защото аз свиря с ел. китара и също ми "скърцат" струните (по-скоро пищят), но това си е от адаптера, който не е особено свестен! Цитирай
npace Отговорено Декември 14, 2005 Отговорено Декември 14, 2005 ами аз съм чувал да скърцат само при метални струни... Цитирай
antonium Отговорено Декември 15, 2005 Отговорено Декември 15, 2005 според мен ги остави да скърцат аз ги надрасквах с графит едно време, за да не скърцат, ама после пръстите ти и целия гриф стават яко черни те малко като поостареят и няма да скърцат че те и на Сеговия му скърцат :violin: Цитирай
circles Отговорено Декември 15, 2005 Отговорено Декември 15, 2005 ми то тва е офертата! тва е чара! да скърцат! примерно да се дразниш на типичното бръздене(звън) на нови струни на електрическа китара Цитирай
Свирациус до Побъркациус Отговорено Декември 15, 2005 Отговорено Декември 15, 2005 Те струните винаги си скърцат. Това е от триенето на пръстите в намотките при смяна на позициите. С времето, с повече практика се намалява, но пак си скърцат. Да нете притеснява изобщо Цитирай
solo5 Отговорено Декември 16, 2005 Отговорено Декември 16, 2005 като посвириш ден-два и ще се оправят сами Цитирай
Marmot Отговорено Декември 16, 2005 Автор Отговорено Декември 16, 2005 Aха мерси поуспокоихте ме малко Ненам ама ме дразни то една част си е заради мене де, ето за това иде реч: Zor Цитирай
Recommended Posts