quiz Публикувано Октомври 31, 2009 Публикувано Октомври 31, 2009 Здравейте! Имам акустична китара Кремона, която се нуждае от резервни части. Говорил съм с лютиер и ще ми излезе 50 лева. Но днес видях в технополис една акустична на Factor за 99лв с метални струни. Аз съм напълно начинаещ и не мога да преценя дали е по-добря да си обравя моята или да си купя нова. Ще съм ви благодарен ако ми дадете някаква насока. Цитирай
Arcturus666 Отговорено Октомври 31, 2009 Отговорено Октомври 31, 2009 аз лично бих си взел новата, даже цената не е висока....все пак вс е строго идивидуално и трябва да я пипнеш да видиш дали ти е удобен грифа и т.н. Цитирай
AngusYoung Отговорено Октомври 31, 2009 Отговорено Октомври 31, 2009 Тази китара коята си видял е подходяща за начинаещи.Аз бих си я взел защото за учебна китара не ти трябва нещо претенциозно и скъпо.Добра оферта и според мен е 1 идея по-добра от Кремоната. Цитирай
yotzzo Отговорено Октомври 31, 2009 Отговорено Октомври 31, 2009 Зависи от кремоната. Имаше много добри, въпреки че за щастие са подценявани. Цитирай
badValue Отговорено Октомври 31, 2009 Отговорено Октомври 31, 2009 (Редактирано) зависи от Кремоната....какво трябва да се сменя, оправя и т.н.... а и в какво състояние е(дублирано мнение... едновременно) иначе хубаво би било ако може някои "независим"(не продавача)да види китарата преди да си я вземеш - изкривявания, акшън и подобни дреболии на китара, която ти доставя удоволствие като я хванеш.. учението тече по- лесно и с желание Редактирано Октомври 31, 2009 от badValue Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 1, 2009 Отговорено Ноември 1, 2009 Зависи. Ако кремоната ти е от добрите, направени от масивно дърво - по-добре я оправи! Ако пък е от онези шперплатени боклуци, обилно боядисани с ярки бои и непоказващи дори шарката на дървото - хвърли я от восико и си купи нова. Цитирай
quiz Отговорено Ноември 2, 2009 Автор Отговорено Ноември 2, 2009 Мерси за инфото! Кремоната е доста страра обаче грифа си е прав (естествено си се нуждае от лакиране китарата). Мисля да си купя Factor-а а по-късно може и да си я опрая Кремона-та шото може да ми излезе и по-скъпо от новата. Все пак съм на 13 и нямам кой знае колко кинти за китара. Цитирай
salt Отговорено Ноември 2, 2009 Отговорено Ноември 2, 2009 Здравейте!Имам акустична китара Кремона, която се нуждае от резервни части. Говорил съм с лютиер и ще ми излезе 50 лева. Но днес видях в технополис една акустична на Factor за 99лв с метални струни. Аз съм напълно начинаещ и не мога да преценя дали е по-добря да си обравя моята или да си купя нова. Ще съм ви благодарен ако ми дадете някаква насока. Аз съм фен на Gibson.Един приятел ме запали по тази марка китари.Мсиля че Gibson rullz и е No 1, но има и други марки хуабви китарки.АКто гледм бюджета с който разполагаш не си за Гибсън още.Те са с три цифри и четири също. Цитирай
Dball Отговорено Ноември 2, 2009 Отговорено Ноември 2, 2009 Ква връзка има гибсън със Кремона или Фактор Цитирай
abductor Отговорено Ноември 2, 2009 Отговорено Ноември 2, 2009 Е как каква? Жипсън и Фендер навремето са крали всичките си дизайни от Кремона (и тук-там от Орфей), а сега заводите като не функционират вече, от няма накъде правят евтини имитацийки на Фактор, Стаг и Жунг-Сюи. Кво да правят - беднотийка. Цитирай
Recommended Posts