Ulian_Borisov Публикувано Октомври 30, 2009 Публикувано Октомври 30, 2009 Днес ми хрумна да направя тази простотия..., доста бие на Ингви урок май...амааа просто губех време, дано е от полза! Ще се радвам на градивни коментари! Линкчееееееееееееееее ----------------------------> Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Октомври 30, 2009 Отговорено Октомври 30, 2009 Трябва да станеш даскал и да преподаваш уроци по китара... Цитирай
black_waltz Отговорено Октомври 30, 2009 Отговорено Октомври 30, 2009 Евала за желанието и отделеното време за направата на това видео. На ако искаш наистина да си полезен на някой, според мен е по-добре да отделиш повече внимание на техниката, какъв пикинг използваш, да обясниш кое, как и защо го свириш еди как си. Щото тия малмстийнски ликове всеки може да си отвори някой таб и да ги види от там, без да се налага да се кьори да в монитора, за да следи къде натискаш. П.С. не ти давам наклон на х*я, това е мое виждане по-въпроса. Цитирай
Yves Отговорено Октомври 30, 2009 Отговорено Октомври 30, 2009 Ако 'фърлиш един таб на тия неща си златен Иначе евала, страшна скорост Цитирай
Ulian_Borisov Отговорено Октомври 30, 2009 Автор Отговорено Октомври 30, 2009 Тези дни като имам време ще седна и ще обясня какво и как свиря, ще запиша и ще постна. Благодаря за мненията Ви! Поздрави! Юли! Цитирай
DREAMMIND Отговорено Октомври 31, 2009 Отговорено Октомври 31, 2009 Готини Малмстрьомски ликчета и полезни Цитирай
Necrophagist Отговорено Октомври 31, 2009 Отговорено Октомври 31, 2009 издай тайната и на ефектите които ползваш.Относно за видео,жестоко е! Цитирай
james-assya Отговорено Ноември 13, 2009 Отговорено Ноември 13, 2009 За урок не знам дали става, обаче много яко свириш. Цитирай
Andy_FoRResite Отговорено Януари 29, 2010 Отговорено Януари 29, 2010 Браво! На това му казвам аз свирене. Излизат по сума ти ноти в секунда, а пръстите едвам мърдат по грифа. Супер! Цитирай
Recommended Posts