DeathZone Публикувано Декември 13, 2005 Публикувано Декември 13, 2005 Посвещавам го на малкия ми син и на жена ми , които в момента ми липсват много!!!! Кликате тук , след това се зарежда страница, на която пише Click here to download file кликате и сте готови Цитирай
sw1tched Отговорено Декември 13, 2005 Отговорено Декември 13, 2005 Първата ми реакция като прочетох Sorrow беше "А! втора част на режещата глави Mess Of Sorrow ". Изтеглих го, въпреки това. Мисля, че това е най-доброто ти акустично парче. Цитирай
DeathZone Отговорено Декември 13, 2005 Автор Отговорено Декември 13, 2005 (Редактирано) Първата ми реакция като прочетох Sorrow беше "А! втора част на режещата глави Mess Of Sorrow ". Изтеглих го, въпреки това. Мисля, че това е най-доброто ти акустично парче. Благодаря , ти , за отделеното време! Май остарявам, от Mess Of Sorrow към това акустично парче ..... все пак обожавам тежката музика. Още веднъж благодаря! Редактирано Декември 13, 2005 от DeathZone Цитирай
Delyan Отговорено Декември 14, 2005 Отговорено Декември 14, 2005 Човече, трепеш просто!!! Много, много, много добро :inlove: Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Декември 14, 2005 Отговорено Декември 14, 2005 (Редактирано) Много сладко парче,жената и синът ще се гордеят с тебе! Владо Редактирано Декември 14, 2005 от Vlado_Abroad Цитирай
DeathZone Отговорено Декември 14, 2005 Автор Отговорено Декември 14, 2005 Благодаря ви приятели! Ако някой трепе, то това сте вие! Цитирай
Geo Отговорено Декември 14, 2005 Отговорено Декември 14, 2005 Много приятно и с много чуство.К акто винаги на ниво. Цитирай
DeathZone Отговорено Декември 14, 2005 Автор Отговорено Декември 14, 2005 Много приятно и с много чуство.К акто винаги на ниво. Благодаря ти, Гео! За мен е голяма радост ,когато харесаш някое от моите творения. Цитирай
tocata Отговорено Декември 14, 2005 Отговорено Декември 14, 2005 дуде какво да ти кажа мнооооооого яко фен съм ти от снощи немога да спра да го слушам :inlove: :inlove: :inlove: Цитирай
DeathZone Отговорено Декември 14, 2005 Автор Отговорено Декември 14, 2005 дуде какво да ти кажа мнооооооого яко фен съм ти от снощи немога да спра да го слушам :inlove: :inlove: :inlove: Благодаря , меко казано съм трогнат!!!!! Аз съм ти фен от мноооого отдавна и ако трябва да съм честен преди да те слушам на живо не предполагах че в България се свири истински на китара. Респект към таланта ти!!! Цитирай
tocata Отговорено Декември 14, 2005 Отговорено Декември 14, 2005 дуде какво да ти кажа мнооооооого яко фен съм ти от снощи немога да спра да го слушам :inlove: :inlove: :inlove: Благодаря , меко казано съм трогнат!!!!! Аз съм ти фен от мноооого отдавна и ако трябва да съм честен преди да те слушам на живо не предполагах че в България се свири истински на китара. Респект към таланта ти!!! триабва да го развиеш идеята много грабва и въздеиства...... .................ми като сме си взаимни фенове ми да пием по едно чаиче пък може да си полафим и за децата Цитирай
DeathZone Отговорено Декември 14, 2005 Автор Отговорено Декември 14, 2005 (Редактирано) дуде какво да ти кажа мнооооооого яко фен съм ти от снощи немога да спра да го слушам :inlove: :inlove: :inlove: Благодаря , меко казано съм трогнат!!!!! Аз съм ти фен от мноооого отдавна и ако трябва да съм честен преди да те слушам на живо не предполагах че в България се свири истински на китара. Респект към таланта ти!!! триабва да го развиеш идеята много грабва и въздеиства...... .................ми като сме си взаимни фенове ми да пием по едно чаиче пък може да си полафим и за децата Наистина и аз от снощи ( откакто ми хрумна ) все си мисля да го развия , скоро ще ... няма къде да иде )). Иначе , е как по всяко време съм готов , па викам и по една греяна (или няколко) да заминат покрай чайчето Редактирано Декември 14, 2005 от DeathZone Цитирай
tocata Отговорено Декември 14, 2005 Отговорено Декември 14, 2005 дуде какво да ти кажа мнооооооого яко фен съм ти от снощи немога да спра да го слушам :inlove: :inlove: :inlove: Благодаря , меко казано съм трогнат!!!!! Аз съм ти фен от мноооого отдавна и ако трябва да съм честен преди да те слушам на живо не предполагах че в България се свири истински на китара. Респект към таланта ти!!! триабва да го развиеш идеята много грабва и въздеиства...... .................ми като сме си взаимни фенове ми да пием по едно чаиче пък може да си полафим и за децата Наистина и аз от снощи ( откакто ми хрумна ) все си мисля да го развия , скоро ще ... няма къде да иде )). Иначе , е как по всяко време съм готов , па викам и по една греяна (или няколко) да заминат покрай чайчето подскочих от радост за греениака Цитирай
rockstar666 Отговорено Декември 14, 2005 Отговорено Декември 14, 2005 Вие покрай парчето пак се уредихте с трапеза. да пиййна и аз с вас? Цитирай
DeathZone Отговорено Декември 14, 2005 Автор Отговорено Декември 14, 2005 (Редактирано) Вие покрай парчето пак се уредихте с трапеза.да пиййна и аз с вас? Ми аз съм в София в момента и с най-голямо удоволствие ...... само да видим къде и кога. Ако имате желание може да отидем в "Сърцата" в студ. град , хем музичката е от нашата хем и атмосферата си я бива , само да видим кой кога може да дойде. Редактирано Декември 14, 2005 от DeathZone Цитирай
Recommended Posts