vlex Публикувано Декември 13, 2005 Публикувано Декември 13, 2005 Значи един приятел има Squier Strat и скъса струна. Смени я, но започна да дрънчи повече. Преди казва също дрънчала, но сега вече станало прекалено гадно дрънченето. Аз му дадох съвети 2 (словом: два) на брой: 1. Да отпусне малко тръс род-а, понеже мисля че грифа е пренатегнат. 2. Да вдигне струните от бриджа. Кажете омотал ли съм го и някакви други съвети моля. Пускам темата понеже той не пише във форума Мерси предварително Айде и със здраве Цитирай
solo5 Отговорено Декември 13, 2005 Отговорено Декември 13, 2005 3-ти съвет: Да си купи китара без тремоло Цитирай
vlex Отговорено Декември 13, 2005 Автор Отговорено Декември 13, 2005 (Редактирано) Съвета е добър ама е леко соленичък... Редактирано Декември 13, 2005 от vlex Цитирай
jFog Отговорено Декември 13, 2005 Отговорено Декември 13, 2005 да посвири няколко дена , да я ''помачка'' та я струна и ще свънти колкото старата, явно е ниска.Когата и се събере време свирня омотките се посмачкват малко по прагчетата-тогава спира да опира,поне не колкото в началото. ако говорим за струна с намотки нали... и чекай малко... няма смисъл да прави каквото и да е лудетини с натягане ,разтягане и други видове обтягания с нищо и на нищо леко с тия работи! нека изчака малко и пак да докладва. Цитирай
vlex Отговорено Декември 13, 2005 Автор Отговорено Декември 13, 2005 (Редактирано) Него по принцип си го е шубе да бъзика китарата и да ме слуша (и с право ) Иначе струните му звънят според неговото мнение, което ме навежда на идеята че са ниски. Иначе аз на акустичната мн се гнявих че звънят а се оказа че не нетискам хубаво по позициите струните и за това претаковам звука Иначе мерси мн за отговорите от мое и от негово име Редактирано Декември 13, 2005 от vlex Цитирай
kirk-hammett Отговорено Декември 14, 2005 Отговорено Декември 14, 2005 това понякога поне на мен ми се е случвало но проблема ми беше от ключовете на китарата понеже не бяша готини . Като ги смених се оправи Ам както каза jFog да посвири малко би трябвало да се оправи Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 14, 2005 Отговорено Декември 14, 2005 Мога да я погледна, ако искате, таман и да си подрънкаме. Предполагам, че е нещо дребно. Ако има нещо за ремонт, пък, pacman е на линия. Цитирай
Recommended Posts