Jump to content
Българският форум за музиканти

Дайте мнение за Fame Amps


Heartman

Recommended Posts

GX60R Combo

 

T60R

 

Ако нямой има поглед върху тези усилватели да сподели мнение.Струват ли си това че са евтини или както казва англичанинът ''Твърде съм беден да купувам евтини неща"

Няма никаква информация,нито сайт, нито в хармони централ за тези усилватели.Знам само че са правени в Китай и са немска разработка.Хубавото е че са с лампов преамп ама до колко е качествен?!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приятел, не се занимавай....Пробвал съм един от тези със синята плочка,(T 60) и мога да кажа само:мннннннннооооооооооооогггггооооооо ззззззззлллллллеееееее...Усещането е все едно си сложил малък касетофон в ламаринено буре, не зная как да го обясня по добре.Единствено положително нещо е ниската му цена. :greenball:

Редактирано от rockozaurus
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^

 

Страно ....аз съм свирил с него и беше супер кадърно. Незнам какво не ти е харесало , амъ комбото е перфектно. Даже мислех да си взема за репетиционата ,а там съм с Фендер ФМ100 4х12.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря все пак ама две мнения и двете различни.Скоро ще ходя в Германия и ще ги пробвам на място,а понеже нямам никакъв усилвател,ако не броя една малка въшка 15 вата и тея си ги харесах щото са с лампов преамп и цената е убийствено ниска за тая мощност.Явно трябва да се пробват с различни камиончета и китари за да разберем дали са толкова зле.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.