inbloom Публикувано Октомври 26, 2009 Публикувано Октомври 26, 2009 Така случая е следния...преди няколко дни нещо заспах на дивана и китарата ми остана на фотьойла през ноща, та не знам какви точно глупости са се случвали през ноща ама на сутринта цялата кухина беше в паяжини и реших да я изчистя (то си и беше време ) и почвам да чистя махнах паяжини ала - бала. На следващия ден пак имаше паяжини и пак ги махнах. И почвам да си дрънча и изведнъж някъв паяк като ми изкочи по струната и почна да я увива се едно увиваше Фродо, лол. И са въпроса ми е как да го махна тоя паяк 6от не можах да го смачкам скри се вътре, а със Райд не ша да пръскам да не му еба мамата на дървото. Нек'ви други методи или дедазнам к'во, ако знаете казвайте !!!!
Александар Отговорено Октомври 26, 2009 Отговорено Октомври 26, 2009 Чувај го како милениче. Ем ќе си имаш уникална гитара, ем секогаш ќе има кој да те слуша кога свириш
checho Отговорено Октомври 26, 2009 Отговорено Октомври 26, 2009 ти какво си мислиш - че тоя паяк ще иска вечно да ти живее в китарата ли? не я прибирай в калъфа известно време и все ще излезе тоя паяк...
Александар Отговорено Октомври 26, 2009 Отговорено Октомври 26, 2009 Којзнае Можеби планира и да си основа семејство внатре, музикално, се разбира
inbloom Отговорено Октомври 26, 2009 Автор Отговорено Октомври 26, 2009 а представи си си снесе яйца ама верно ше ми е уникална китарата xD
Pwnzorafied Отговорено Октомври 26, 2009 Отговорено Октомври 26, 2009 Хахахахаа,това чесно ме разсмя инак може да разхлабиш струните ръгнеш ръката ако ти е малка и да го хванеш (ако не те е страх?)
Get off Отговорено Октомври 26, 2009 Отговорено Октомври 26, 2009 Научи го да пее. Може да спретнете дует.
Recommended Posts