Jump to content
Българският форум за музиканти

Blackstar Amps


rockozaurus

Recommended Posts

^^ Е ти па не го ли пробва преди да свириш на него? Аз слушах семпли, после го пробвах и звучеше точно така както звучат семплите. Не виждам защо си изненадан :) А ампчето звучи приятно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам защо, ама нехаресването според мен е започнало от тук....

Отначало го мислех за лампов амп но се оказа хибриден.

 

Просто такова тотално отричане на всичко ми звучи като инат. Все пак какъвто и да е тоя амп Блекстар си е реномирана марка. Едва ли изкарват неща, които никак не могат да прозвучат като хората :D

 

Според мен мъжагата си е бил навил на пръста, че иска лампов амп, понеже нали това се насажда в тоя форум. Купил го е този понеже е най-евтин, да ама е прочел един от старите постове на metalhammer, че не е баш лампов /точното определение беше "лайноягодка" :D / и е спрял да го харесва Започнал е да го "чува" като изкуствен, стерилен, груб и прочее неща, които се казват за неламповите апаратури. 100% внушение за мен :D

 

Е, и аз съм ги чел тия неща, ама си взех Блекстарчето и много си го харесвам :)

Редактирано от Yves
  • Like 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като имаш един ENGL ,една MESA , един Bogner и едно PLEXI в репетиционната и сложиш един Blackstar HT5 до тях и се опиташ да изкараш хубав звук няма как да ти хареса. Хората които твърдят ,че е внушение грешат за мен. Имам база за тестове и сравнение. Не твърдя ,че фирмата Blackstar е лоша като цяло. Има тяхни продукти които ми харесват. Говоря само за Blackstar HT5 че на мен не ми харесва този амп. Всичко е въпрос на гледна точка и с какво го сравняваш. Ако го сравняваш с китарен процесор или транзистурно кубе разбира се ,че въпросната глава ще звучи добре. Но ако го сравняваш с една от моите глави ще звучи ужасно зле. Аз търся друг звук, който този амп не може да ми даде. Има други ампове като Oringe, Huges&Kettner,VOX, Hayden amp в диапазпн 5-20-30W в същия ценпови клас които звучат много по-добре. Надявам се да съм разбран правилно. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това поражда следващото недоумение - защо като имаш Енгл, Меса, Богнер, Плекси, Ориндж, ХюзИКетнер, Вокс се надяваш да откриеш топлата вода с 5 ватов практис амп :D

Както и да е, не е нужно да ми отговаряш :)

 

Поздрави

  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извиняваи приятел ама репетиционна с Енгл,Меса,Плекси,Ориндж,Вокс имат една или две групи в България.Поне от това което се вижда по концерти работата е ясна,като се има предвид,че на концерт се излиза с наи хубавото дето имаш ми се струва,че репетиционната ти е виртуална.Едното е,като на магарето оная работа другото 5 вата как да стане не знам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започвате да ставате смешни. Както всяка друга тема започвате да измествате зададения въпрос и разсъждавате по въпроси ,които не ви касаят. Написах мнение по зададен въпрос и е нормално да има хора с друго мнение различно от моето но типично по "Български" зависта ни убива и съсипваме и опорочаваме всичко. Повече няма да пиша по темата ,който разбрал разбрал. По въпроса аз какви ампове имам това не е темата и раздела където да ги споделям с хората а ,който ме познава лично ги е виждал. Успех на всички.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хмммм такова детинско държание не се връзва с имане на такава техника ;) Както и да е, и ти ни разбра - значи всичко е наред :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.