Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Активните адаптери няма да ти свършат работа в случая. Не могат да се делят(поне EMG и Seymour Duncan Blackouts) и няма да имаш 5 позиционната конфигурация. Една възможна конфигурация е тази, която тъпчат в Dean Razorback китарите. SD SH13 Dimebucker (bridge) & DiMarzio Super Distortion (neck). С един приятел като свирихме по едно време на неговата китара имаше Dimebucker и фабричен адаптер на Dean и звучеше убийствено. Един Super Distortion би звучал (поне според мен) в пъти по-добре.

Тук малко не съм съгласен с теб , защото EMG имат активни адаптери които се делят като EMG 81 TW например. Що се отнася до Dimarzio Superdistortion -не мисля че нек позицията е подходяща за този адаптер понеже той си е типичен Brige с 425 мв изход.

Отговорено

Препоръчвам ти активна сплитваща се двойка на EMG. На махагоновия ми Шектър сет нек EMG 81 TW и EMG 89 звучат убийствено - конфигурацията се е утрепАла за метъл, а имаш и версатилност. Виж и EMG 89 R - при него сингъла при сцепването е по-към нека. На другия ми Шектър имам също сплитващи се ДиМарцио Паф 7 и Еволюшън. Те нямат такава дефиниция и мощ като активните EMG-та, но пък дават повечко среди и един сладък "пеещ" звук. За мен EMG-тата са по-универсални, дават повече възможности за звук заради сплитването, затова ако бях на твое място бих взел тях. Успех!

Отговорено (Редактирано)
Препоръчвам ти активна сплитваща се двойка на EMG. На махагоновия ми Шектър сет нек EMG 81 TW и EMG 89 звучат убийствено - конфигурацията се е утрепАла за метъл, а имаш и версатилност. Виж и EMG 89 R - при него сингъла при сцепването е по-към нека. На другия ми Шектър имам също сплитващи се ДиМарцио Паф 7 и Еволюшън. Те нямат такава дефиниция и мощ като активните EMG-та, но пък дават повечко среди и един сладък "пеещ" звук. За мен EMG-тата са по-универсални, дават повече възможности за звук заради сплитването, затова ако бях на твое място бих взел тях. Успех!

Благодаря ти за съвета , това е единия вариант който обмислях и ако имаш някакви семпли на шектъра с EMG-тата , ще те помоля да ги постнеш! :punk_guitar:

Редактирано от jororock