Chipsan Публикувано Октомври 25, 2009 Публикувано Октомври 25, 2009 Здравейте Жоро ме наричат и съм на 16години. В София живея и уча в НПМГ(10ти клас - математика и информатика паралелка ) Започнах да свиря в края на 9ти клас(по-скоро тогава тръгнах на уроци ) На някаква куха стара БГ китара дрънча в момента и се оглеждам за някое Cort-че(електрическа) вече Иначе най-вече се интересувам от графичен дизайн(поне така говоря ) и фотография(още съм доста начинаещ) От няколко дни разглеждам форума и виждам, че масата хора са интелигентни персони, с които може да се води интересна дискусия Tschüss Цитирай
Steppenwolf Отговорено Октомври 25, 2009 Отговорено Октомври 25, 2009 Добре дошъл на поредната творческа персона! Явно има някаква корелация между творчески афинитет и технико-научно мислене. Аз примерно академично съм завършил електронно-изчислителна техника, след което за инженер. Във форума имаме и физици. Никът ти ми напомня на Chipson, който е български композитор. Цитирай
Chipsan Отговорено Октомври 25, 2009 Автор Отговорено Октомври 25, 2009 Математиката до сега ми е помогнала съвсем малко в процеса на свирене. Иначе както се казва "всичко е математика" Цитирай
Recommended Posts