AXE Публикувано Октомври 24, 2009 Публикувано Октомври 24, 2009 Здравейте! Искам да сложа на една песен кратко соло с цигулка или друг струнен инструмент. Кои са популярните семплери в тая област? Не отказвам и съвети на ЛС как да си ги набавя Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Октомври 24, 2009 Отговорено Октомври 24, 2009 Човек, цигулки хмм, направо си дръпни целия пъкет от симфонични инструменти на IK MULTIMEDIA MIROSLAV има го нета добри са семплите Цитирай
Nic Toms Отговорено Октомври 24, 2009 Отговорено Октомври 24, 2009 Spectrasonics Omnishpere или Atmosphere ....също можеш да пробваш Nexus с оркестър експанжъна Цитирай
Fenix Отговорено Октомври 24, 2009 Отговорено Октомври 24, 2009 Имам го оркестъра на Нексус, не съм очарован. Иначе семплите на Edirol orchestral много ме кефят, ма не мога да я "намеря"... Цитирай
AXE Отговорено Октомври 24, 2009 Автор Отговорено Октомври 24, 2009 Нищо, аз го намерих Ще пробвам първо него. Цитирай
mengel Отговорено Октомври 24, 2009 Отговорено Октомври 24, 2009 Най-доброто VST за цигулка, което съм чувал е на EWQL Gypsy обаче досега все още го търся ето Малко след средата на видеото има демонстрация на звук на цигулка! Цитирай
Fenix Отговорено Октомври 24, 2009 Отговорено Октомври 24, 2009 (Редактирано) О да, на East West Vstтата звучат потресаващо яко (имаше и някакъв бегъл опит за БГ гласове). Тях обаче ги "няма"... а иначе са доооста скъпи Най-бруталния им според мен винаги е бил този - Редактирано Октомври 24, 2009 от Fenix Цитирай
Ивелин Отговорено Октомври 24, 2009 Отговорено Октомври 24, 2009 Много се изкефих на тези хави от East-West! Цитирай
Steppenwolf Отговорено Октомври 24, 2009 Отговорено Октомври 24, 2009 EastWest са сред най-качествените, но са много големи. Edirol пък е играчка. Garritan Personal Orchestra е по средата - това е, което аз ползвам, без да ми изяжда 30-гигабайтовия хард и без да съм недоволен. Цитирай
VSTi Отговорено Ноември 1, 2009 Отговорено Ноември 1, 2009 Здравейте,...мнението ми на цигулар... ако това се прави с изследователска цел си заслужава. НО..... повярвайте, не е възможно да се направи достатъчно точно семплиране на всички цигулкови "пинизи"....в пъти по-лесно е да повикате някой цигулар да го изсвири пред микрофона.... Успех! Цитирай
zombie Отговорено Декември 8, 2009 Отговорено Декември 8, 2009 За всякакви оркестрални звуци, мисля, че доста качествени са Miroslav Philharmonik на IK Muldimedia. Обаче гледай ако дърпаш, да си набавиш целия сет с всички звуци. Освен това програмката не е от най - леките, товари компа, така че, ако имаш слаб комп. едва ли ще ти свърши работа. Цитирай
Recommended Posts