cecob Публикувано Октомври 23, 2009 Share Публикувано Октомври 23, 2009 Скоро попаднах на това момче и ах-нах. За първи път виждам някой толкова отдаден на 60-тарските фендъри и лично според мен тоя пич е по-напред с материала от къстъм шоп-а. Ако ви е любопитно: http://www.bravewoodguitars.co.uk/PandJbasspage.html Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
разбойник Отговорено Октомври 23, 2009 Share Отговорено Октомври 23, 2009 Имаш предвид изкуствено състаряване и т. нар. relic instruments. Щото relicking ми навява други асоциации Ако искаш да навлезеш дълбоко в света на лудостта и ръчно правените ретро Фендери отдели час-два и разгледай какво прави Gil Yaron от линка по-долу. Само ще спомена, че този човечец си прави сам и кондензаторите 1960 Jazz bass build Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cecob Отговорено Октомври 23, 2009 Автор Share Отговорено Октомври 23, 2009 (Редактирано) Хаха, прав си, lapsus linguae, поне се посмяхме. И мерси за Yaron- и той е умопобъркан, такива хора ме изумяват. П.С. Не знам дали обърна внимание, но горния герой също ги прави- не само състарява. Редактирано Октомври 24, 2009 от MDFk Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cecob Отговорено Октомври 23, 2009 Автор Share Отговорено Октомври 23, 2009 Като му поразгелдах сайта, нещо не ми хареса реликинг-а, който прави- не изглежда естествен, иначе китарите са наистина добри. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
разбойник Отговорено Октомври 23, 2009 Share Отговорено Октомври 23, 2009 Също не съм фен, но в детайлността в репликирането на стари инструменти е забележителен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Demiurg Отговорено Октомври 23, 2009 Share Отговорено Октомври 23, 2009 Изкуственото съсипване на инструмент хич не ме привлича, но линка на Разбойника трябва да се закачи на видно място в "Изработката" ! Ето така се прави музикален инструмент ! Другото е просто дърводелство ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chobbi Отговорено Октомври 23, 2009 Share Отговорено Октомври 23, 2009 Ето тук,и един лютиер(Bill Nash), който направо си ги прави китарите "съсипани" http://nashguitars.com/ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cecob Отговорено Октомври 24, 2009 Автор Share Отговорено Октомври 24, 2009 Неш също не ме кефи, защото използва части на AllParts или Warmoth(не съм сигурен) и единственото което прави е боята. Може би малко обърках темата, реално ме удивяват първите двама, защото си изработват всички части сами по оригиналните спецификации. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts