yellow nEuphoria Отговорено Януари 24, 2010 Отговорено Януари 24, 2010 Да! То и таблатурата си е такава Дед метъл без вокал Цитирай
LordOfIce Отговорено Февруари 16, 2010 Отговорено Февруари 16, 2010 Добре изсвирено, добре аранжирано и добре записано! Браво, продължавайте в същия дух! ... от началото до тук това беше първия кавър, който ми направи добро впечатление, да не се обиждат предните, ама има какво да учат... по въпроса с терците- абсолютно правилни са, на концерт ние правим същия трик с терците, само че с китара и клавир и понеже точно на мен ми се пада да ги свиря, ги правя по същия начин и няма нищо грешно в тях. Цитирай
hand_of_doom Отговорено Февруари 21, 2010 Отговорено Февруари 21, 2010 може би ако постнеш таб как правиш благозвучието ще видим дали е вярно Мисля че тази песен беше в Ла минор иначе ето идея за ковер на Джудас от кораджиите Баркод едно време като ги слушах голяма работа беше. http://www.youtube.com/watch?v=XgQHFQ5Lquk Тоя кавър от сума време го търся, ама не знаех на кой е... Цитирай
Recommended Posts