Drummer_Nick Публикувано Октомври 22, 2009 Публикувано Октомври 22, 2009 Здравейте на всички. 1)nickname:Drummer_Nick 2)Възраст:14 3)Образование:Средно 4)Вашият инструмент/и:Барабани 5)Предпочитан музикален стил:Метъл,Рок,Хард Рок 6)Вашият вдъхновител:Ларс Улрих,Рони Джеймс Дио 7)Досегашни (не)реализирани проекти:Да свиря в група. 8)Странични интереси:Тенис на корт,Излизане с приятели и говорене за музика... 9)В кратце(или с две думи за вас самите):Казвам се Николай. Ходя на уроци по барабни от един месец При Цецо Георгиев.Мн съм доволен.Вдъхновявам се като чуя Металика или Рейнбол или Дийп Пърпъл... Сякаш ставам друг човек..Мечтата ми е да стана барабанист и да имам група известна като Металика. Цитирай
Drummer_Nick Отговорено Октомври 27, 2009 Автор Отговорено Октомври 27, 2009 Никой ли няма да каже:Добре дошъл? Пък с такова добро впечатление останах от форума... Мн готини пичове има тука. Цитирай
Ulian_Borisov Отговорено Октомври 27, 2009 Отговорено Октомври 27, 2009 Браво, колега! Добре дошъл! Успехи за напред! Направи ми впечатление музикалната насока, много добре! Цитирай
Drummer_Nick Отговорено Октомври 27, 2009 Автор Отговорено Октомври 27, 2009 Искам да добавя нещо към представянето си ако може Значи вече започнах и да се занимавам с китара.Мн ми харесва звука...Просто не мога да ви опиша усещането като чуя Рони джеймс дио или ричи блекмур.... Та просто се надявам да направя добри приятели(музиканти) за напред.Засега с хората който се запознах сички са мн приятелски настроени.Имам голям мерак да започна да свиря в банда НО проблема засега е че нямам нито барабани нито нищо.А и не съм толкова добър все още. Мн поздрави на всички надявам се да се запозная с прекрасни хора приятелски настроени какъвто съм и аз! Цитирай
WenzelWeck Отговорено Октомври 27, 2009 Отговорено Октомври 27, 2009 Добре дошъл и да си прекарваш супер във Форума... И ,ако мога да вмъкна едно съветче... първо се захвани сериозно да свириш и да се учиш на барабани или/и китара и после си търси банда... първо ,че сигурно все още не си много на "ти" с инструмента ,второ ,че ,когато още учиш нямаш нужда да се разсейваш и с група ,тя няма да избяга ,така или иначе Айде ,късмет!! Цитирай
Recommended Posts