Moarein Отговорено Ноември 29, 2009 Отговорено Ноември 29, 2009 Намери някоя репетицонна и я заведи да седне зад истински барабани. Вариантите са два: или да се надъха още повече, или да и мине мерака окончателно. Тъкмо ще си сигурен. За барабанче не се изхвърляй, дори да намериш за 50 лв. Данданията, която се вдига на него е неописуема. Никой няма да я търпи да се учи. Още повече ако живее с родителите си. Ще почне да удря по-леко, за да не е много шумно и така ще си прецака техниката на удар още преди да я е усвоила. Просто акустични барабани в апартамент = война с всичко живо. Това е шумен инструмент. Моя съвет: след репетиционната, ако още я влече - вземи и тренировъчен пад. Има ги по музикалните магазини. Ако не ти се дават 20-30 лв за пад - направи й ти. Взимаш една дебела дъска и отгоре лепваш една подложка за мишка - от ония платнените по 2 лв. Палки тя трябва да си избере. Понеже е жена - по-леки. Айде успех! Цитирай
bibo Отговорено Ноември 30, 2009 Отговорено Ноември 30, 2009 Палки тя трябва да си избере. Понеже е жена - по-леки.Айде успех! Ей са те изяде половината форум дето са МЪЖЕ и свирят с леки палки ^^ Плюс това, за начинаещ винаги тежки палки, че да усеща по-лесно кога бърка. Цитирай
Moarein Отговорено Декември 1, 2009 Отговорено Декември 1, 2009 Е, и аз предпочитам леките палки Ама все пак за начинаещ според мен не е добре с много тежки. Преди време един приятел искаше да го уча да свири, взе си тежки палки, но след 10на дни каза, че го болят китките. Цитирай
rock_alternative Отговорено Декември 3, 2009 Отговорено Декември 3, 2009 Е, и аз предпочитам леките палки Ама все пак за начинаещ според мен не е добре с много тежки. Преди време един приятел искаше да го уча да свири, взе си тежки палки, но след 10на дни каза, че го болят китките. Това не е от палките, а от неправилното свирене. Цитирай
Moarein Отговорено Декември 3, 2009 Отговорено Декември 3, 2009 Е, и аз предпочитам леките палки Ама все пак за начинаещ според мен не е добре с много тежки. Преди време един приятел искаше да го уча да свири, взе си тежки палки, но след 10на дни каза, че го болят китките. Това не е от палките, а от неправилното свирене. Не знам дали е от неправилно свирене. След като смени палките с леки, проблема изчезна. Цитирай
bibo Отговорено Декември 3, 2009 Отговорено Декември 3, 2009 Ем златното правило - " като те боли спираш и почиваш " работи доста добре с тежки палки. Резултатите излизат наяве след година две :п Цитирай
Recommended Posts