Slinky Отговорено Декември 9, 2004 Отговорено Декември 9, 2004 Ееее, маа мен, и ти ли се появи тука . Да не пропусна да отбележа, че и аз свиря с дебели перца и съм го научил от тебе. Свиря даже с 3.0mm Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 9, 2004 Отговорено Декември 9, 2004 Защо свирите с толкова дебели перца 3мм Мисля че 1 мм или 1.5 мм е достатъчно колкото по дебело е перото толкова тона е по глух Цитирай
Slinky Отговорено Декември 9, 2004 Отговорено Декември 9, 2004 Честно казано не знам. Така ми харесва и така ми е удобно. Свиря така може би вече 7-8 години. А Мойкин - пича който беше написал първия пост за 2-та mm по принцип е джаз китарист и може би такъв тон му харесва основно. Аз пък не правя особена разлика, щото звука си го правя от китарата и усилвателя и така съм си свикнал. Цитирай
AXE Отговорено Декември 9, 2004 Отговорено Декември 9, 2004 И аз имам такова. Доколкото го измъдрихме с един приятел тия наръбените части от едната страна са за да се правят pick scrapes (демек хващаш с дясната ръка и стържеш по струните) на няколко струни едновременно. За другото не знам Цитирай
AXE Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 Модерирано от AXE! Офтопик-а се реже! Правила :green: Цитирай
Recommended Posts