Stone Free Отговорено Декември 11, 2005 Отговорено Декември 11, 2005 Хаха...умрях от смях докато ви четях коментарите :green: Наистина звичи като абсолютната кретения и просто много ми е чудно как имена като Фендер и Интел си рискуват реномето пускайки такъв малоумен продукт на пазара. Поздрави на Вежин и Снежанка по повода...Мухухахахахахаа Цитирай
Stone Free Отговорено Декември 11, 2005 Отговорено Декември 11, 2005 Хмм :think: а сигурни ли сте дали тва не е някъв бъзик? Не намирам никакво инфо нито на сайта на фендер нито на Интел...нито в Хармони Сентрал... Цитирай
kazimbutt Отговорено Декември 11, 2005 Отговорено Декември 11, 2005 Жалко, че тази "китарка" няма и фритюрник. Все пак на човек може да му се прияде по някое време, нали така? Цитирай
max_paine Отговорено Декември 11, 2005 Отговорено Декември 11, 2005 но комент ... пълна идиотщина... Цитирай
RockoBG Отговорено Декември 12, 2005 Отговорено Декември 12, 2005 Много интересно Ми то аз и с дъска мога да звуча като Бо Дидли Цитирай
drizzt Отговорено Декември 12, 2005 Автор Отговорено Декември 12, 2005 чудно как имена като Фендер и Интел си рискуват реномето Според мен само за да не го пусне друг преди тях.. маркетинг заблуда за широката публика която не свири например Или просто а идеята, щот могат.. Та нали има тостер за филийки на Линукс що да няма и китара -ПЦ? :wall: И кой може да я направи - най напредналите в техническо отношение естествено А в случая интел нищо не рискуват за разлика от фендер Цитирай
pampi Отговорено Декември 12, 2005 Отговорено Декември 12, 2005 'сърфиращата’ китара е първата по рода си китара в света, която ви позволява да сваляте и отново да възпроизвеждате в интернет любимите си рифове, без да докосвате струните, така че да звучите като Бо Дидли без усилие. ЕБАТИ ГЛУПОСТИТЕ))) Между песните на сцената можеш да си чекнеш мейла)) Тва е по-тъпо и от мултифункционалните смарт телефони. Абе само се чудят каква по-голяма тъпотия да измислят! Заеби, тва трябва да е някакъв ташак Цитирай
Recommended Posts