Jump to content
Българският форум за музиканти

Ръкавици


Recommended Posts

Здравейте, искам да попитам някой знае ли от къде мога да намеря ръкавици за барабани като тези: http://images.miretail.com/products/option...d/257431jpg.jpg но и други да са пак става. Обиколих цяла София но така и не намерих. Благодаря предварително! :recourse::)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1 - защо са ти? :)

2 - ако е заради евентуални наранявания при свирене - има медицински ленти и бинтове...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Потят му се ръцете. При мен е същото, но вместо ръкавици гледам да си взимам палки, които не са лакирани.

На Nova цветните са много добри.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами когато свиря ми се потят ръцете и ми е по-удобно с тях. Аз съм свирил с едни на Зилджън, но те не бяха мои и човекът си ги взе обратно. И за това сега си търся. :cheers2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Талкче брат,талкче!Това ме е спасявало в моментите когато ми се потят ръцете!А и 10 процента от кефа да свириш е в допира на ръката с палката :) (бахти колко съм романтичен :cheers2: )!Един авер си поръча някакви ръкавици(май бяха Сейбиан,но да не те излъжа) от Томан(мисля че бяха около 30-40евра)и единственото което постигна с тях е че след всяко свирене ръцете му миришеха на катеричи екарисаж(от потта му ръкавиците се осмърдяват адски много)!Помисли си добре и реши толкова ли са ти нужни,или е моментна прищявка!От мен поздрави,а решението с ръкавици или без е изцяло твое :recourse: !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами благодаря много на всички. Ще пробвам с талк или бинт. Т'ва за катеричките ме уби :girl_witch: .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^^ Прав си за 10-те процента :thumbs_up: Свирил съм на буквално минусови температури и бях се увил със всевъзможни шалове и пр., но не сложих ръкавици :thumbs_up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина допира на ръката с палката е съвсем различен oт това когато си с ръкавици, но проблема е че имам доста дразнещи пришки по ръцете, а да не говарим за потенето. Това са причините които ме накараха да се замисля за ръкавици. Така че все пак ако някой може да ми даде инфо, ще съм много благодарен. Поздрави :greenangel:

Редактирано от xlsunnamed
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не можеш ли да си сложиш лепенки ? и за какво ти са цели ръкавици,вземи си такива без пръсти,те също трябва да станат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Между другото сега се сетих, че голф ръкавиците вършат приблизително същата работа. Ако не се лъжа Фил Руд от Диси имаше такава, така че ако някой знае магазин за голф неща да казва. :greenangel:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

бобчо незнам пич но вече 2-ра години свиря с ръкавици и нямам тези дертове да ми смърдят ръцете! друго бинт на ръката баси смешното :drummer: как ще си сложиш бинт на пръстите до къто свириш :P по голяма глупост не бях чел до сега! пич по добре си вземи няква кърпа и си бърши ръцете след всяка песен баси! иначе ръкавици има в томана! виж на meinl аз съм много доволен от тях леки са все едно нямаш нищо на ръката и палката просто се лепи няма мърдане! успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За да ти излизат пришки,нещо ти куца в постановката!С правилна постановка не бива да имаш подобни проблеми,въпреки че и аз съм имал такива!Просто продължаваш напред,и всичко си идва по местата.Един път ще се наложи да посвириш по сериозно без тях и .....,пак мазоли!Преди задължително бичех щанги с ръкавици и фитили,откакто спрях да ги ползвам всички пришки загрубяха и сега нямам проблеми,спокойно карам без тях!

Мисълта ми е че не е нужно да се изнежваш с ненужни глезотий!Но пък ти си знаеш най-добре!А с голфърските ръкавици,доста ще олекнеш финансово!Поздрави!!!

 

П.С.NeonGod,не споделям лични впечатления,а на познат както писах!На теб ти харесва.....,ОК!А за бинтове и лейкопласт не съм говорел(не ползувам такива),въпреки че доста ги ползуват!И продължавам да мисля че това са излишни изгъзици(с извинения към всички,тва си е мое мнение)!

Редактирано от бобчо
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами май за голф ръкавиците си прав. Неонгод ти от томан ли ги поръча и ако да имаше ли някакви проблеми с доставката? Интересуваме също някой знае ли от каде мога да намеря ръкавици на Ahead или Pro mark. :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мисля че тук не иде реч за изнежване или гъзария :P а просто за удобство и сигурност по време на свирене! а колкото до моята постановка на свирене не не ми е грешна просто ми се потят и на мен ръцете а от както свиря с ръкавици няма потене няма мъзоли и други такива неща! аааа колкото за ръкавиците за голф си прав доста са си скъпички! сетих се за един приятел преди години беше си взел едни палки NOVA и след свиренето даже още след първата серия пръстите му се обринаха! тъй че не става въпрос само за потене а и дасе предпазиш!

ами поръчах ги от един приятел като беше в Германия! но не мисля че от томан ще имаш дертове! може да провериш в него и за ahead!

Редактирано от NeonGod
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проверих но за съжеление няма. В крайна сметка може да си поръчам тези на Meinl. Много търсих и ръкавици на Beato като тези на Ерик Кар но също не мога да намеря.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.