xlsunnamed Публикувано Октомври 19, 2009 Публикувано Октомври 19, 2009 Здравейте, искам да попитам някой знае ли от къде мога да намеря ръкавици за барабани като тези: http://images.miretail.com/products/option...d/257431jpg.jpg но и други да са пак става. Обиколих цяла София но така и не намерих. Благодаря предварително! Цитирай
fusion Отговорено Октомври 20, 2009 Отговорено Октомври 20, 2009 1 - защо са ти? 2 - ако е заради евентуални наранявания при свирене - има медицински ленти и бинтове... Цитирай
Monni Отговорено Октомври 20, 2009 Отговорено Октомври 20, 2009 Потят му се ръцете. При мен е същото, но вместо ръкавици гледам да си взимам палки, които не са лакирани. На Nova цветните са много добри. Цитирай
xlsunnamed Отговорено Октомври 20, 2009 Автор Отговорено Октомври 20, 2009 Ами когато свиря ми се потят ръцете и ми е по-удобно с тях. Аз съм свирил с едни на Зилджън, но те не бяха мои и човекът си ги взе обратно. И за това сега си търся. Цитирай
бобчо Отговорено Октомври 20, 2009 Отговорено Октомври 20, 2009 Талкче брат,талкче!Това ме е спасявало в моментите когато ми се потят ръцете!А и 10 процента от кефа да свириш е в допира на ръката с палката (бахти колко съм романтичен )!Един авер си поръча някакви ръкавици(май бяха Сейбиан,но да не те излъжа) от Томан(мисля че бяха около 30-40евра)и единственото което постигна с тях е че след всяко свирене ръцете му миришеха на катеричи екарисаж(от потта му ръкавиците се осмърдяват адски много)!Помисли си добре и реши толкова ли са ти нужни,или е моментна прищявка!От мен поздрави,а решението с ръкавици или без е изцяло твое !!! Цитирай
xlsunnamed Отговорено Октомври 20, 2009 Автор Отговорено Октомври 20, 2009 Ами благодаря много на всички. Ще пробвам с талк или бинт. Т'ва за катеричките ме уби . Цитирай
fusion Отговорено Октомври 23, 2009 Отговорено Октомври 23, 2009 ^^ Прав си за 10-те процента Свирил съм на буквално минусови температури и бях се увил със всевъзможни шалове и пр., но не сложих ръкавици Цитирай
xlsunnamed Отговорено Октомври 24, 2009 Автор Отговорено Октомври 24, 2009 (Редактирано) Наистина допира на ръката с палката е съвсем различен oт това когато си с ръкавици, но проблема е че имам доста дразнещи пришки по ръцете, а да не говарим за потенето. Това са причините които ме накараха да се замисля за ръкавици. Така че все пак ако някой може да ми даде инфо, ще съм много благодарен. Поздрави Редактирано Октомври 24, 2009 от xlsunnamed Цитирай
Drone Отговорено Октомври 24, 2009 Отговорено Октомври 24, 2009 Не можеш ли да си сложиш лепенки ? и за какво ти са цели ръкавици,вземи си такива без пръсти,те също трябва да станат. Цитирай
xlsunnamed Отговорено Октомври 24, 2009 Автор Отговорено Октомври 24, 2009 Между другото сега се сетих, че голф ръкавиците вършат приблизително същата работа. Ако не се лъжа Фил Руд от Диси имаше такава, така че ако някой знае магазин за голф неща да казва. Цитирай
NeonGod Отговорено Октомври 24, 2009 Отговорено Октомври 24, 2009 бобчо незнам пич но вече 2-ра години свиря с ръкавици и нямам тези дертове да ми смърдят ръцете! друго бинт на ръката баси смешното как ще си сложиш бинт на пръстите до къто свириш по голяма глупост не бях чел до сега! пич по добре си вземи няква кърпа и си бърши ръцете след всяка песен баси! иначе ръкавици има в томана! виж на meinl аз съм много доволен от тях леки са все едно нямаш нищо на ръката и палката просто се лепи няма мърдане! успех! Цитирай
бобчо Отговорено Октомври 24, 2009 Отговорено Октомври 24, 2009 (Редактирано) За да ти излизат пришки,нещо ти куца в постановката!С правилна постановка не бива да имаш подобни проблеми,въпреки че и аз съм имал такива!Просто продължаваш напред,и всичко си идва по местата.Един път ще се наложи да посвириш по сериозно без тях и .....,пак мазоли!Преди задължително бичех щанги с ръкавици и фитили,откакто спрях да ги ползвам всички пришки загрубяха и сега нямам проблеми,спокойно карам без тях! Мисълта ми е че не е нужно да се изнежваш с ненужни глезотий!Но пък ти си знаеш най-добре!А с голфърските ръкавици,доста ще олекнеш финансово!Поздрави!!! П.С.NeonGod,не споделям лични впечатления,а на познат както писах!На теб ти харесва.....,ОК!А за бинтове и лейкопласт не съм говорел(не ползувам такива),въпреки че доста ги ползуват!И продължавам да мисля че това са излишни изгъзици(с извинения към всички,тва си е мое мнение)! Редактирано Октомври 24, 2009 от бобчо Цитирай
xlsunnamed Отговорено Октомври 24, 2009 Автор Отговорено Октомври 24, 2009 Ами май за голф ръкавиците си прав. Неонгод ти от томан ли ги поръча и ако да имаше ли някакви проблеми с доставката? Интересуваме също някой знае ли от каде мога да намеря ръкавици на Ahead или Pro mark. Цитирай
NeonGod Отговорено Октомври 24, 2009 Отговорено Октомври 24, 2009 (Редактирано) мисля че тук не иде реч за изнежване или гъзария а просто за удобство и сигурност по време на свирене! а колкото до моята постановка на свирене не не ми е грешна просто ми се потят и на мен ръцете а от както свиря с ръкавици няма потене няма мъзоли и други такива неща! аааа колкото за ръкавиците за голф си прав доста са си скъпички! сетих се за един приятел преди години беше си взел едни палки NOVA и след свиренето даже още след първата серия пръстите му се обринаха! тъй че не става въпрос само за потене а и дасе предпазиш! ами поръчах ги от един приятел като беше в Германия! но не мисля че от томан ще имаш дертове! може да провериш в него и за ahead! Редактирано Октомври 24, 2009 от NeonGod Цитирай
xlsunnamed Отговорено Октомври 24, 2009 Автор Отговорено Октомври 24, 2009 Проверих но за съжеление няма. В крайна сметка може да си поръчам тези на Meinl. Много търсих и ръкавици на Beato като тези на Ерик Кар но също не мога да намеря. Цитирай
Recommended Posts