рьоне Публикувано Октомври 19, 2009 Публикувано Октомври 19, 2009 Знате ли някаква програма с която могат да се правят такива вокали, грайнд вокал в смисъл, аз мога да направя сравнително добър без ефекти, но ония ефект на повръщане грухтене и драйфане нема как да го искарам. Цитирай
dr3amer Отговорено Октомври 19, 2009 Отговорено Октомври 19, 2009 Бегай при Пайнер, там в студията от никакви вокали правят всякакви! Е, може да се наложи да направиш по някоя "услуга", ама кво да се прави, изкуството иска жертви... Цитирай
рьоне Отговорено Октомври 19, 2009 Автор Отговорено Октомври 19, 2009 Бегай при Пайнер, там в студията от никакви вокали правят всякакви! Е, може да се наложи да направиш по някоя "услуга", ама кво да се прави, изкуството иска жертви... Евала за плиткоумния ти коментар, но аз сериозно питам. Правим такава музика с групата, искам част от вокалите да ги направя по този начин. Доколкото знам имало некакви плъгини които вършат работа, някой ако има опит да споделя Цитирай
LOE Отговорено Октомври 26, 2009 Отговорено Октомври 26, 2009 Звука, който те интересува не се прави с ефект. Трябва ти практика за да усвоиш необходимите възможности на гласните струни, евентуално в началото може да го правиш по-леко и да си помагаш с компресор, който да ти го усили така, че да звучи добре, понеже самия звук се издава трудно дори тих, а силен дори не е по възможностите на повечето хора, ако не притежават достатъчно развит гласов апарат. Цитирай
рьоне Отговорено Октомври 27, 2009 Автор Отговорено Октомври 27, 2009 Не, нямам това предвид, вокалите си ги права, мен ми трябваше един тип вокал който освен с ефект няма как да се постигне, за да се получи някакво дублиране на места, така или иначе намерих един вст плъгин която върши работа Цитирай
rocker_vn Отговорено Октомври 27, 2009 Отговорено Октомври 27, 2009 може би ако дадеш някакъв линк със въпросния звук или глас да се ориентират хората ще могат по лесно да помогнат. Цитирай
рьоне Отговорено Октомври 27, 2009 Автор Отговорено Октомври 27, 2009 може би ако дадеш някакъв линк със въпросния звук или глас да се ориентират хората ще могат по лесно да помогнат. http://www.myspace.com/tumourlasthouse нещо такова Цитирай
icho7ryches Отговорено Октомври 27, 2009 Отговорено Октомври 27, 2009 Сори за офф-а, ама според мен по аудио референса който си постнал - спокойно можеш да грухтиш през някво голямо наргиле, примерно, и да постигнеш подобен бълкукащ звук! Иначе сериозно... наистина ли това искаш да "постигнеш"?! Цитирай
Recommended Posts