deepinTHEshit Публикувано Октомври 16, 2009 Публикувано Октомври 16, 2009 Здравейте искам да ви представя дебютният албум на групата Soundbleed от Асеновград. Можете да чуете някой от песните на този адрес: www.myspace.com/soundbleed Дайте мнения, критики, грешки, качество на записите и т.н. Благодаря ви предварително, поздрави!! Цитирай
kosmalak Отговорено Октомври 16, 2009 Отговорено Октомври 16, 2009 Вокалистът пее супер готино. Имате и готини песни. Повече от това - здраве му кажи. Критиките ги оставям на някой друг. Предпочитам да виждам чашата полупълна. Цитирай
martist Отговорено Октомври 16, 2009 Отговорено Октомври 16, 2009 Много хубави песни. Браво! Само една критика (към този дето е смесвал) Барабанчето звучи покъртително зле и изобщо не е в баланс в нито една песен.Няма го. Касата що годе е докарана... Цитирай
MARK B Отговорено Октомври 16, 2009 Отговорено Октомври 16, 2009 Браво,момчета изненадан съм от добрите изпълнения в студио.Озвучавал съм ви на живо,но с тия записи ме "изкъртихте! Има какво да се иска от записа на барабаните,но всяко начало е така.Успех!!! Мисля че китарата е записана със стария REGENT 30-лампов с 2X ECC83 и 2XEL34,на който правих профилактика и с говорител 12 инча " aaCRAAFT" с микрофон. Очарован съм от Вас!!! АЦО-Асеновград. Цитирай
deepinTHEshit Отговорено Октомври 19, 2009 Автор Отговорено Октомври 19, 2009 Благодаря ви за изказаните мнения..... Цитирай
SKYFACE Отговорено Октомври 22, 2009 Отговорено Октомври 22, 2009 Браво и от мен Супер идеи Вокала наистина е много добър Цитирай
EXTREMUM Отговорено Октомври 25, 2009 Отговорено Октомври 25, 2009 Супер, Кефя се като чуя модерен рок. Изобщо от Асеновград излизат много добри идеи и групи. Записът не ми харесва, представям си вашата музика с покъртителен саунд. Мисля, че вокала е доста над музиката и може още да се пипне в тонирането- но това е само мое мнение. Важното е, че слушам песните с кеф!!! Поздрави Дени Цитирай
Recommended Posts