didopantom Отговорено Декември 19, 2004 Отговорено Декември 19, 2004 Страхотна китара....... модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
pacman Отговорено Декември 19, 2004 Автор Отговорено Декември 19, 2004 Личната тояга, втора серия (този път - завършен): Това е, само че сега е с черни копчета на потенциометрите. :wow: Лели малииииииииииииииииииииииии!!!!!!!! Айде дай някакво инфо молим!!! Какви дървета, finish и т.н., колко време ти отне... имам 100000 въпроса ама айде да не те засипвам още отсега Цитирай
slayer_fox Отговорено Декември 19, 2004 Отговорено Декември 19, 2004 Мене пък не ме кефи тая форма особено много. Не знам защо. Сигурно защото е доста стандартна. Не си ли е нещо от B.C.Rich или ESP Ltd... Цитирай
разбойник Отговорено Декември 20, 2004 Отговорено Декември 20, 2004 Мене пък не ме кефи тая форма особено много. Не знам защо. Сигурно защото е доста стандартна. Не си ли е нещо от B.C.Rich или ESP Ltd... За това има толкова различни фирми - всеки търси "своя" бас. Това е същия бас, който бях постнал преди в тази тема, тук вече е завършен. Тялото е орех и ясен, грифът - клен (с графитни шини), ф-борд - Pau Fero (Morado), струнник от бронз (тип Spector със заключване), адаптери бартолини, пасивна електроника (вол.-вол.-тон). Майсторът е един тип от Пловдив, басист, готин пич, работи много прецизно. Моделът е на Michael Tobias Design, само че моя е с мензура 34" и буксата за кабела е на гърба, а не отстрани. Много съм доволен, единствено лакирането не е това което трябваше да стане (на снимката изглежда по-добре отколкото на живо). Цитирай
pacman Отговорено Декември 20, 2004 Автор Отговорено Декември 20, 2004 Майсторът е един тип от Пловдив, басист, готин пич, работи много прецизно. Моделът е на Michael Tobias Design, само че моя е с мензура 34" и буксата за кабела е на гърба, а не отстрани. Ааааа, аз пак недоразбрал както винаги... аз си помислих че ти си го правил А всичките джаджи ти ли си ги намирал или майстора? Може би са ти ги внесли отнякъде? Специално много ме интересува за графитните шини и готиния струнник Цитирай
разбойник Отговорено Декември 20, 2004 Отговорено Декември 20, 2004 Ааа, не, моя е само концепцията - материали, форма и пр. Не се чувствам достатъчно добър в дървообработването. Има си хора които могат и такива които не могат. Адаптерите , ключовете са внос, струнника е правен от незнаен стругар Цитирай
pacman Отговорено Декември 20, 2004 Автор Отговорено Декември 20, 2004 (Редактирано) Еййй аз имам отдавна такава идея да дам на някой да ми направи на фреза струнник 100% ще излезе много по-евтино отколкото масивните напр. Gotoh и пр. Ама проблема е в никелирането... незнам къде мога да дам да ми го никелират Бартолинитата колко ти излезнаха? Аз съм си харесал едно адаптерче тяхно MMC, ама ше гледам да намеря кой да ми го внесе... Те май нямат вносител за BG пао ферото също е внесено отнякъде предполагам? Редактирано Декември 20, 2004 от pacman Цитирай
разбойник Отговорено Декември 20, 2004 Отговорено Декември 20, 2004 Мои приятели мотористи непрекъснато носят разни неща за никелиране. Мога да питам за координати. За Бартолини най-добрите цени са в www.bestbassgear.com Ако има кой да ти го донесе - добре, ако не мисля че доставят и до БГ. Пао феро и графит взех от www.lmii.com Цитирай
pacman Отговорено Декември 20, 2004 Автор Отговорено Декември 20, 2004 мерси аз за никелирането ще взема да питам в мойто родно МЕИ, че там някъде имаше някаво цехче/работилница където правеха разни покрития Цитирай
MDFk Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 вери вери гуд,баса на разбойника.. Цитирай
pacman Отговорено Декември 21, 2004 Автор Отговорено Декември 21, 2004 Още малко по темата... един сайт, който отдавна ми е един от любимите Предполагам, че повечето го знаете, но съм длъжен да си кажа Alembic Custom Archive Цитирай
Fortissimo Отговорено Декември 22, 2004 Отговорено Декември 22, 2004 http://www.bunnybass.com/e-zine/pictures/a...r_cowguitar.jpg Е-това е. Цитирай
разбойник Отговорено Декември 22, 2004 Отговорено Декември 22, 2004 http://www.bunnybass.com/e-zine/pictures/a...r_cowguitar.jpg Е-това е. Цитирай
MDFk Отговорено Декември 22, 2004 Отговорено Декември 22, 2004 крава,а..а аз си мислех 4е някои от тия по-горе са малко 6 без 10..те наистина са малко..а кога ще направят бик бас?.. Цитирай
Recommended Posts