Snowwhite Отговорено Декември 13, 2004 Отговорено Декември 13, 2004 На мен пък ми харесва(дали пък не е защото съм с температура в момента?!? ) Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 14, 2004 Отговорено Декември 14, 2004 На мен пък ми харесва(дали пък не е защото съм с температура в момента?!? ) В момента и аз съм с температура, обаче ХИЧ не ми харесва Цитирай
Angry Samoan Отговорено Декември 14, 2004 Отговорено Декември 14, 2004 А за това какво ще кажете: И струва само 2790 EURO Цитирай
pacman Отговорено Декември 14, 2004 Автор Отговорено Декември 14, 2004 Ни съ подигравайте с Rickenbacker-а! Вади един от най-любимите ми звуци, издавани от бас, и си е една истинска легенда!! (p.s. виж аватара ) Цитирай
Angry Samoan Отговорено Декември 14, 2004 Отговорено Декември 14, 2004 Не се подигрвам, просто го давам като пример. И китарите на Rickenbacker са много добри, въпреки че изглеждат малко Vintage Цитирай
pacman Отговорено Декември 14, 2004 Автор Отговорено Декември 14, 2004 Така е, апсулютно vintage са, но точно това им е чаръ... също така комбинацията между китара Ric и бас Ric много ми допада като звук: напр. The Jam на Пол Уелър, една от любимите ми групи Цитирай
Angry Samoan Отговорено Декември 14, 2004 Отговорено Декември 14, 2004 The Jam & Paul Weller kick ass!!! Много яка Punk група, а и самостоятелната кариера на Weller е интересна, въпреки че той е по-известен предимно в UK. Peter Buck от R.E.M. също свири с Rickenbacker, което само по себе си говори достатъчно за тези китари Цитирай
pacman Отговорено Декември 14, 2004 Автор Отговорено Декември 14, 2004 айде на не почвам, с офтопика, но Джони Мар - The Smiths, Mani - Stone Roses (това е баса от моя аватар ) и още стотици... още Пит Таунседнд от The Who Цитирай
Angry Samoan Отговорено Декември 14, 2004 Отговорено Декември 14, 2004 А къде пропуснахме The Beatles.. Иначе Pete Townshend повече предпочита Stratocaster. P.S. The Stone Roses rules!!!! Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 14, 2004 Отговорено Декември 14, 2004 По-велики басове от Рикенбакер НЯМА! А този изглежда интересно, но някак не е мой тип ххее Цитирай
pacman Отговорено Декември 15, 2004 Автор Отговорено Декември 15, 2004 А къде пропуснахме The Beatles.. Иначе Pete Townshend повече предпочита Stratocaster. P.S. The Stone Roses rules!!!! :guitar: мдаа, като споменахме the Who Buzzard, който се произвежда от няколко различни фирми, но този е на Warwick Цитирай
разбойник Отговорено Декември 15, 2004 Отговорено Декември 15, 2004 мен ме кефи Buzzard-а на Status с римските цифри на грифа. Много ме радва! Цитирай
Angry Samoan Отговорено Декември 15, 2004 Отговорено Декември 15, 2004 QUOTE (Angry Samoan @ Dec 14 2004, 07:43 PM) А къде пропуснахме The Beatles.. Иначе Pete Townshend повече предпочита Stratocaster. P.S. The Stone Roses rules!!!! :guitar: мдаа, като споменахме the Who Buzzard, който се произвежда от няколко различни фирми, но този е на Warwick John Entwistle (1944-2002) R.I.P.!!! Той определено си е падал по странните форми. Цитирай
pacman Отговорено Декември 15, 2004 Автор Отговорено Декември 15, 2004 Ъбзолютно Аз май никогаш не съм го виждал с някой нормален бас (освен в най-ранните неща Substitute и т.н.) А Status-а с цифрите е доста ургинален вярно. Те правеха и сигнатуре модел на Level 42 's Марк Кинг, headless (баса де, не човека ) Цитирай
Recommended Posts