Snowfire Публикувано Октомври 13, 2009 Публикувано Октомври 13, 2009 Здравейте. Трябва да си купувам ново кубе.Ще го използвам за домашно свирене.Двуумя се между Marshall Mg50dfx и Hughes & Kettner 60r.Имам един процесор Digitech RP50 и мисля само ефектите да му използвам(ако избера маршала,няма да ми трябва тъй като той си има ефекти)Та сега ако може да дадете мнения кое кубе звучи по-добре на драйв канала и въобще като цяло кое е по-добрият избор.Ще свиря всякакви стилове Цитирай
djbnz Отговорено Октомври 13, 2009 Отговорено Октомври 13, 2009 50 вата са малко множко за дом и ще трябва май да се взима и силов атенуатор. Цитирай
Slav Отговорено Октомври 13, 2009 Отговорено Октомври 13, 2009 ^Това са транзисторни кубета ... Защо му е атенюатор ? Цитирай
Snowfire Отговорено Октомври 13, 2009 Автор Отговорено Октомври 13, 2009 Хм вярно може да са много,но мисля да си купя кубе с 12 инчов говорител.И все пак кое е по-добрият избор? Цитирай
Icarus Отговорено Октомври 14, 2009 Отговорено Октомври 14, 2009 за 12 инчов говорител, дори и да свириш тихо вкъщи. Свирил съм и на двете кубета, предпочитам кетнъра - звучи ми една идея по-натурално и приятно от маршала. Не че има бог знае каква разлика между двете, но все пак си ги има. А и по спомен кетнъра е със селешчън говорител, което не е за подценяване. Мисля, че кетнъра е с по-малко драйв от маршала, но тук вече ми бледнее малко. Цитирай
djbnz Отговорено Октомври 14, 2009 Отговорено Октомври 14, 2009 Моя грешка, мислех, че Marshall имат само транзисторни при 15w-овите ампове. Не ги знам с точност моделите, защото за Маршал само съм си мечтал, ама по-темата. Моя грешка, извинявам се. Цитирай
Yves Отговорено Октомври 14, 2009 Отговорено Октомври 14, 2009 (Редактирано) ^ Няма кво да си мечтаеш бе човек, има си цяла бюджетна серия MG Харесвай си един и взимай, не са по-скъпи от другите марки ампове в същия клас. Друг е въпроса, че MG не е това, за което си си мечтал и гледал по телевизията Редактирано Октомври 14, 2009 от Yves Цитирай
Snowfire Отговорено Октомври 15, 2009 Автор Отговорено Октомври 15, 2009 Явно ще бъде Маршала.Мерси много. Цитирай
Recommended Posts