mishkalov Публикувано Декември 6, 2005 Публикувано Декември 6, 2005 Много ще съм благодарен ако някой ме насочи за ориентировъчна цена на глухи барабани. Нови и втора ръка, не държа да са фирмени, но да са фабрични. :think: Цитирай
tupoto kopele Отговорено Декември 6, 2005 Отговорено Декември 6, 2005 (Редактирано) да не са фирмени...ама да са фабрични викаш :think: :think: :think: ма карай ето ти едниза 70 лв иначе кво да ти кажа в България никой не внася подобни неща...а и в тука не ги произвеждат нито фабрики нито фирми отиваш ей тука и пишеш practise drum set pads и ще видиш къде по света се продават и колко струват. Ама в БГ=курец. Айде успех Редактирано Декември 6, 2005 от tupoto kopele Цитирай
me-109 Отговорено Декември 6, 2005 Отговорено Декември 6, 2005 ето ти едниза 20 лв 70. прочети пак Цитирай
mishkalov Отговорено Декември 6, 2005 Автор Отговорено Декември 6, 2005 да не са фирмени...ама да са фабрични викаш :think: :think: :think: ма карай ето ти едниза 20 лв Имам предвид да не са известна марка, че това оскъпява допълнително. Цитирай
Katsko Отговорено Декември 6, 2005 Отговорено Декември 6, 2005 (Редактирано) "направи си сам" или някой да ти направи Редактирано Декември 6, 2005 от Katsko Цитирай
mishkalov Отговорено Декември 6, 2005 Автор Отговорено Декември 6, 2005 "направи си сам" или някой да ти направи Този вариант е ясен, ама исках да бъде в краен слачай Цитирай
Elan Morin Tedronai Отговорено Декември 16, 2005 Отговорено Декември 16, 2005 гумата я намерих на строеж, защото баща ми е архитект, а дървото пак някъде там. и после си ги залепих и на него тренирам от 1 година вече. общо взето направи си сам. намери подходящи материали и 1 такова глухо ти е напълно достатъчно, поне докато напреднеш, за да решиш дали искаш да си купуваш барабани. за не повече от 10-15 лева ще си намериш материали. Цитирай
mishkalov Отговорено Декември 19, 2005 Автор Отговорено Декември 19, 2005 гумата я намерих на строеж, защото баща ми е архитект, а дървото пак някъде там. и после си ги залепих и на него тренирам от 1 година вече. общо взето направи си сам. намери подходящи материали и 1 такова глухо ти е напълно достатъчно, поне докато напреднеш, за да решиш дали искаш да си купуваш барабани. за не повече от 10-15 лева ще си намериш материали. Благодаря, намерих си едни "хенд мейд", само трябва парна няколко заварки на едно място. То е ясно че ще вършат същата работа, както и фабричните, но исках да видя какви са вариантите Цитирай
Recommended Posts