бобчо Публикувано Октомври 10, 2009 Публикувано Октомври 10, 2009 Ами.......,днес бях на концерта!!!Не се развихри както може но.............,нека пишат другите които бяха там!!!!Само да кажа че за мен той е най-големият,и доста хора трябва да се учим от него!!!!Поздрави на всички фенове!!!! П.С.Нека тук пишат и всички други,които са посетили и Софийския концерт!!! Цитирай
Danny47 Отговорено Октомври 11, 2009 Отговорено Октомври 11, 2009 В София ще е тази вечер ако не се лъжа. Аз ще ида ако си намеря другарче. Ако някой ще ходи, да свирка. Цитирай
bojkata Отговорено Октомври 11, 2009 Отговорено Октомври 11, 2009 Къде ще е? Колко ще е входа? Колко часа? Цитирай
himynameisivo Отговорено Октомври 11, 2009 Отговорено Октомври 11, 2009 Имах удоволствието да присъствам на два от трите джаз джемове в Петното, Пловдив.. Били Кобъм свири втория ден на два трака, но беше напълно достатъчно.. най-добрия барабанист, който съм виждал на живо. Бих желал да похваля и българските барабанисти - Емил Пехливанов (ако не се лъжа) и Стоян Янкулов - Стунджи - бяха страхотни ! Цитирай
marin_zhelezov Отговорено Октомври 11, 2009 Отговорено Октомври 11, 2009 Да сравняваш музиканти е като да сравняваш ябълки с круши.... Чувам сладки слухове, че Кобъм може да посети Варна на 29ти. Има ли истина в това? Цитирай
necrony Отговорено Октомври 11, 2009 Отговорено Октомври 11, 2009 добре уе майка му д**ба за кво никъде не ги обявяват тея концерти.... ни плакати ни нищо.. баси каръка дето съм 3 пъти идва вече в Пловдив и все го изпускам.. напрао Цитирай
Yves Отговорено Октомври 12, 2009 Отговорено Октомври 12, 2009 ^ Ем тия неща ги организира общината...ти можеш ли да очакваш от държавна институция нещо да се направи като хората. Дет се вика не стига, че са го докарали ами искаш и да го рекламират Занапред можеш просто да преглеждаш около касата пред сградата на общината, там поне плакати слагат Цитирай
бобчо Отговорено Октомври 12, 2009 Автор Отговорено Октомври 12, 2009 ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ момци,не сте прави !!!Плакати имаше на доста места,просто не ви е направило впечетление!Дори останах приятно изненадан че по подобен начин се рекламира подобно събитие(друг е въпроса че след 2 дни върху тези плакати,имаше разлепени други)!А относно абсурдите в България............,хайде да ги пропуснем,всички сме на ясно с тях! Истината е че концерта беше наистина добър и мисля че скоро(да сме живи и здрави,а и Били покрай нас),отново ще го гледаме на българска сцена!Поздрави на всички и !!! Цитирай
darmonko Отговорено Октомври 12, 2009 Отговорено Октомври 12, 2009 Дааа отново имах шанс да видя този велик човек отблизо... страхотен музикант е страхотно се забавляваше и раздаваше добро настроение на другите музиканти и на цялата публика Присъствието му на сцената заличи дори и няколкото неща които правеха лошо впечатление. Дано да го видим пак скоро Цитирай
Recommended Posts