KILL_EM_ALL Публикувано Октомври 10, 2009 Публикувано Октомври 10, 2009 никога не съм се кефил на такива, но тва е най смисления шъм който някога съм чувал и предвиждам тва да бъде след около няколко столетия най уважаваната група ебаси как ме грабнаха тия без да съм подозирал че някога ще се задържа повече от 2 секунди на подобно нещо--а сега сърцето ми не ми дава да го спра--най якото нещо на света пс...пил съм домашарка сливова ама май не е от нея а от други сливи е...наи яките ко*елета на сите времена Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Октомври 10, 2009 Автор Отговорено Октомври 10, 2009 добрият музикант се изразява в използването на максималния капацитет на един инструмент в най красивата му мисъл Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Октомври 10, 2009 Автор Отговорено Октомври 10, 2009 бахти май съм се натрексал Цитирай
audiofreak Отговорено Октомври 11, 2009 Отговорено Октомври 11, 2009 Що си фен обърни внимание и на Unleash The Archers, Eths, To-Mera и доста други има... Цитирай
vhcs Отговорено Октомври 11, 2009 Отговорено Октомври 11, 2009 мацкара цееееепи мрака просто ... мнооо кефи ... почвам да ставам все по-голям фен на женски вокали в брутални банди Цитирай
Opeth Отговорено Октомври 22, 2009 Отговорено Октомври 22, 2009 Тая песен не струва изобщо според мен, но новия им албум цепи мрака. Още първата песен кърти вани. А втория клип е феноментален. А пък в Алиса... ...мисля, че съм напълно влюбен. Трябва да проверя, кога и къде имат концерти, че да я изчакам след някой. Цитирай
Zlatanov Отговорено Октомври 23, 2009 Отговорено Октомври 23, 2009 Мен пък ме кефи отвсякъде тая песен, далеч по-яка е от повечето бездарни банди в тея хард стилове (които хич не слушам де) ... ама незнам може и да е заради мацката ... хахах Цитирай
Zlatanov Отговорено Октомври 23, 2009 Отговорено Октомври 23, 2009 @Opeth за тоя клип ли говориш ... Цитирай
Recommended Posts