asan79onbashi Отговорено Януари 1, 2017 Share Отговорено Януари 1, 2017 (Редактирано) За много години, колеги и читатели Ами щом не прекалявам прати всичко да.Може да намеря много бисери в нещо ненужно на тебе или другиго.Което не става го преслушвам и давам напред. Сещам се за една ловджийска поговорка в момента: -"Не се знае от кой храст ще изкочи заека !" Редактирано Януари 1, 2017 от asan79onbashi Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
viins Отговорено Януари 6, 2017 Share Отговорено Януари 6, 2017 здравейте може ли да ме опътите към по добър клавир имам възможност да изберъ между корг па 500 или корг па х 1про изкажете мнение моля и благодаря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lorimar Отговорено Януари 7, 2017 Share Отговорено Януари 7, 2017 здравейте може ли да ме опътите към по добър клавир имам възможност да изберъ между корг па 500 или корг па х 1про изкажете мнение моля и благодаря Привет! С какъв бюджет разполагаш? Забрави ги тези модели ПА 500 и ПА1х про, ориентирай се към ПА 800, ПА2х Про или ПА 600 ако решиш да вземаш някой от тези модели дай е-mail или Skype да ти пусна предложения Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
viins Отговорено Януари 8, 2017 Share Отговорено Януари 8, 2017 здравейте може ли да ме опътите към по добър клавир имам възможност да изберъ между корг па 500 или корг па х 1про изкажете мнение моля и благодаря Привет! С какъв бюджет разполагаш? Забрави ги тези модели ПА 500 и ПА1х про, ориентирай се към ПА 800, ПА2х Про или ПА 600 ако решиш да вземаш някой от тези модели дай е-mail или Skype да ти пусна предложения Здравей аз се намирам във германия тук цените са доста различни намерих корг па 500 за 300 евро и корг па х 1про за 500 евро повече от 500 евро нямам за клавир със това разполагам също така имам и един роланд GW-8 за които съм платил 300 евро преди това имах корг па 50 за който сажелявам че го продадох общо взето това е благодаря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
viins Отговорено Януари 8, 2017 Share Отговорено Януари 8, 2017 здравейте може ли да ме опътите към по добър клавир имам възможност да изберъ между корг па 500 или корг па х 1про изкажете мнение моля и благодаря Привет! С какъв бюджет разполагаш? Забрави ги тези модели ПА 500 и ПА1х про, ориентирай се към ПА 800, ПА2х Про или ПА 600 ако решиш да вземаш някой от тези модели дай е-mail или Skype да ти пусна предложения скаипа ми е borata_23 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lorimar Отговорено Януари 8, 2017 Share Отговорено Януари 8, 2017 здравейте може ли да ме опътите към по добър клавир имам възможност да изберъ между корг па 500 или корг па х 1про изкажете мнение моля и благодаря Привет! С какъв бюджет разполагаш? Забрави ги тези модели ПА 500 и ПА1х про, ориентирай се към ПА 800, ПА2х Про или ПА 600 ако решиш да вземаш някой от тези модели дай е-mail или Skype да ти пусна предложения скаипа ми е borata_23 За 500 евро няма да намериш хубав клавир Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lorimar Отговорено Януари 17, 2017 Share Отговорено Януари 17, 2017 Не знам какъв ще е, но според Иван Икономов, следващия модел от па серията няма да излезе следващите 5-6 години, защото в pa4x има много възможности за развитие.... Дай Skype за връзка, не става на лично! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
YordanStefanov Отговорено Януари 18, 2017 Share Отговорено Януари 18, 2017 Не разбрах, но ако имаш предвид моя скайп е: andonova-stefanov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lorimar Отговорено Януари 18, 2017 Share Отговорено Януари 18, 2017 Не разбрах, но ако имаш предвид моя скайп е: andonova-stefanov Да твоя Skype имах предвид, искам да те питам нещо! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lorimar Отговорено Януари 19, 2017 Share Отговорено Януари 19, 2017 Колеги един въпрос относно ПА2х Про на един колега, не може да записва в mp3 формат, просто като натисне SHIFT+RECORD не излиза прозореца който ти позволява този запис! Двата бутона и SHIFT И RECORD работят! Къде може да е проблема? 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
asan79onbashi Отговорено Януари 21, 2017 Share Отговорено Януари 21, 2017 Просвирва ли мп 3 файлове? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lorimar Отговорено Януари 22, 2017 Share Отговорено Януари 22, 2017 Да просвирва mp3 файлове! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
asan79onbashi Отговорено Януари 22, 2017 Share Отговорено Януари 22, 2017 (Редактирано) Сменяван ли е мп 3 борд или нещо.Преди записвал ли е или няма имформация.Трябва се потърси помощ в някой специализиран сервиз,магазин.Препоръчвам Гемамюзик ако клавира е в района на София. Редактирано Януари 22, 2017 от asan79onbashi Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lorimar Отговорено Януари 22, 2017 Share Отговорено Януари 22, 2017 От Варна е колегата, той дори не знаеше тази функция за запис в mp3 формат, аз също му препоръчах да се свърже с Невилиян Гемижев 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Губерков Отговорено Януари 23, 2017 Share Отговорено Януари 23, 2017 Имаме,отново хора за които,експерименти на цена 1500-2500лв. са нищо-работа,бълха ги ухапала... Обяви от сорта на: > Продавам KORG Pa600 с отключен семплер и операционна система на KORG Pa4X pro в перфектно състояние.Ползван е само в студио ... > Корг па 600 с вирсия на па4 има балкан разлика и е сас мулти семпьл клавира е вав перфектно сястояние вазможен е и бартер... Нищо, че гаранцията им е отлетяла вече и половината от нещата на тези клавири не работят или работят бъгаво... Внимавайте,колеги какво купувате за по 2-3 хиляди лева, че аман от специалисти... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts