Geo Отговорено Декември 6, 2005 Отговорено Декември 6, 2005 Извор на музика. Както винаги супер. Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 6, 2005 Отговорено Декември 6, 2005 Росене, заболя ме главата вече да те хваля хайде пусни нещо гадно най-накрая че малко да ни се вдигне самочувствието на такива като мене нещо като фонд 'и аз съм човек' шегата настрана - много ми хареса парчето звука също е убиец!! просто няма грешка!! Цитирай
DeathZone Отговорено Декември 6, 2005 Автор Отговорено Декември 6, 2005 Благодаря на всички!!! Трогнат съм от думите ви. Знам че има доста още да се желае ...... Цитирай
DeathZone Отговорено Декември 6, 2005 Автор Отговорено Декември 6, 2005 (Редактирано) Тъй като първият адрес, дето се намира парчето е не винаги достъпен , сега можe да го чуете и тук Psichedelic Blue Редактирано Декември 6, 2005 от DeathZone Цитирай
DeathZone Отговорено Декември 7, 2005 Автор Отговорено Декември 7, 2005 Извор на музика. Както винаги супер. Гео , ако аз съм извор за музика , ти си нещо , като онова дето лятото отнесе къщите на хората ....... Аре наздраве на всички Цитирай
DeathZone Отговорено Декември 7, 2005 Автор Отговорено Декември 7, 2005 много добро!!! Благодаря ти , shaym!!! Цитирай
goal Отговорено Декември 10, 2005 Отговорено Декември 10, 2005 добро е... има нещо от scofield в китарата. Цитирай
DeathZone Отговорено Декември 10, 2005 Автор Отговорено Декември 10, 2005 добро е... има нещо от scofield в китарата. Благодаря ти! Ами доста време мина откакто го записах и сега вече като съм на работа (в БНР) и го слушам тук ми звучи ужасно , идеята ще я запазя но смятам изцяло да го презапиша и смеся хммммм у нас на слушалките (AKG-K66) мязаше на нещо но сега твърдо съм решил да го дооправям. Още веднъж , радвам се че ти е харесало !!!!! Цитирай
Recommended Posts