sdj Публикувано Октомври 7, 2009 Публикувано Октомври 7, 2009 Та имам едно лампово комбо дето много си го харесвам но няма в него оригинален ревърб.Дали някой може да ми я свърши тази работа и к`во ли ще струва? Цитирай
Gregg Отговорено Октомври 7, 2009 Отговорено Октомври 7, 2009 Във форума има няколко човека, които могат да свършат тази работа, но първо кажи откъде си, какво точно е кубето и какъв реверб искаш - пружинен или дигитален. Цитирай
sdj Отговорено Октомври 8, 2009 Автор Отговорено Октомври 8, 2009 От Русе съм, пружинен реверб, кубето е 30 вата Лариос..... Цитирай
metalhammer Отговорено Октомври 8, 2009 Отговорено Октомври 8, 2009 Ще ме извиняваш но лампово комбо 'Лариос' до сега не съм виждал. Ако е преработка и са оставене надписите тва е друго вече..... Цитирай
kostov Отговорено Октомври 9, 2009 Отговорено Октомври 9, 2009 Като искаш пружинен, пак има 2 възможности-усилвателя на реверба да се изпълни с допълнителни лампи, но за целта трябва да се види дали има място на шасито и трафчето,или да се направи с оп.усилвател и в случая мисля, че ще трябва да се монтира допълнително малко трафче за захранване . А и за двата варианта трябва да има подходящи ревърби, различни са разбира се. Цитирай
bir4o Отговорено Октомври 9, 2009 Отговорено Октомври 9, 2009 Моля , ако някой има инфо, схеми или линк към интернет , как се прави лампов пружинен реверб - нека ги сподели тука . Ще бъда много благодарен , а и на всички ще е интересно... Цитирай
Gregg Отговорено Октомври 9, 2009 Отговорено Октомври 9, 2009 Повярвай ми не ти трябва да се занимаваш с това. По-добре си намери готов. Цитирай
metalhammer Отговорено Октомври 9, 2009 Отговорено Октомври 9, 2009 +1 Нов танк акутроникс е 30 евра в европа без доставката..... Цитирай
sdj Отговорено Октомври 10, 2009 Автор Отговорено Октомври 10, 2009 Ще ме извиняваш но лампово комбо 'Лариос' до сега не съм виждал. Ако е преработка и са оставене надписите тва е друго вече..... оригинално си е и как свири благо.... имам и други по скъпи и големи работи, ама като искам клиин си ползвам лариуса -с вариакса са големи дружки! Цитирай
metalhammer Отговорено Октомври 10, 2009 Отговорено Октомври 10, 2009 Дай описание на ампа , снимки (отвътре също) ,схемата му , документация и ще можем да ти помогнем тук в тази тема. Иначе само си чешем езиците..... Цитирай
Recommended Posts