PhenomX Публикувано Октомври 6, 2009 Публикувано Октомври 6, 2009 Здравейте! Харесал съм си въпросната дъска и от няколко дни търся като замаян из нет-а,за съжаление така и не откривам от къде в БГ може да се закупи... гледах също и по чуждестранните сайтове , където цена + доставка е около 900$ , но просто не ми се чака много време , да не говорим ,че ако нещо по него изпищи ,настава мазило Моля ако някой знае от къде мога да си го купя , да драсне.....от Варна съм (ако има някакво значение) Благодаря! Цитирай
mitkosan Отговорено Октомври 8, 2009 Отговорено Октомври 8, 2009 Въпросната дъска я има в Икономов Мюзик. Ти не пишеш дали си от София, за това ще ти дам сайта - ти си търси, къде най-близо до теб има магазин. Освен това в момента до края на този месец има 10 процента намаление, така че бързай. По спомени обаче, цената мисля, че беше около 900 Е, а не $ - но за точна цена не съм сигурен. Поздрави, Митко http://www.mci-bg.com/contacts.php Цитирай
miro2bg Отговорено Октомври 8, 2009 Отговорено Октомври 8, 2009 Въпросната "Дъска" си струва парите! Цитирай
Recommended Posts