Em.Vladev Публикувано Октомври 5, 2009 Публикувано Октомври 5, 2009 Здравейте колеги! Имам нужда от малко помощ.Извинявам се предварително ако това вече е обсъждано.Трябва ми информация за VST или каквото е нужно за правене на Поп/Диско музика/звучене.Като пример напоследък излизащата от Румъния музика..сещате се..Inna , Моранди и т.н. Говорим за нещо със сериозни възможности или което мислите че е най-доброто за тази цел.Иначе работя с Cubase 3. Благодаря предварително. Цитирай
kiusha82 Отговорено Октомври 5, 2009 Отговорено Октомври 5, 2009 (Редактирано) Мисля ,че за тази музика работа ще ти свърши един плъгин който се казва NEXUS. Редактирано Октомври 5, 2009 от kiusha82 Цитирай
Em.Vladev Отговорено Октомври 5, 2009 Автор Отговорено Октомври 5, 2009 Мерси за което! Ще го изтегля да го пробвам.Ако ти дойдат други идеи - сподили.Благодаря още веднъж! Цитирай
kiusha82 Отговорено Октомври 5, 2009 Отговорено Октомври 5, 2009 Пробвай също: Sample Tank,Hypersonic 2,Luxsonix Purity Цитирай
Em.Vladev Отговорено Октомври 5, 2009 Автор Отговорено Октомври 5, 2009 Пробвай също:Sample Tank,Hypersonic 2,Luxsonix Purity Ще ги погледна и тях.Мерси много!Тегля Nexus и се надявам да тръгне защото е 17 гб. а скоростта не е от най-добрите.Какво мислиш за HALion 3 ..имал ли си вземане-даване ? Цитирай
kiusha82 Отговорено Октомври 5, 2009 Отговорено Октомври 5, 2009 Да пробвал съм Халиона ,но за етно звуци и бих казал ,че е добър.Говоря за Халион 3. А не знам защо Нексус при теб е 17 ГБ,при мен е само 10 ГБ при положение ,че имам всичко излязло.Поне така мисля Цитирай
Em.Vladev Отговорено Октомври 5, 2009 Автор Отговорено Октомври 5, 2009 Да пробвал съм Халиона ,но за етно звуци и бих казал ,че е добър.Говоря за Халион 3.А не знам защо Нексус при теб е 17 ГБ,при мен е само 10 ГБ при положение ,че имам всичко излязло.Поне така мисля Нямам представа защо е 17...иначе пишеше че е 16 , но като започна да сваля ми го дава 17.280 ГБ.Половината коментари бяха че не тръгва,а другите че няма проблеми.Ако тръгне ще ти кажа...може да са добавили някакви пачове.Иначе Халион 3 освен за етно звуците какво друго приложение му виждаш.Какви са му реалните възможности? Цитирай
kiusha82 Отговорено Октомври 5, 2009 Отговорено Октомври 5, 2009 Относително е.Всеки един семпъл може да се редактира,та дори и ти можеш да си правиш такива.Един познат беше записал кавал в различни тонови групи и така беше направил семпъл.Набора от семпли може да бъде всякакъв,зависи какви си намериш.Така ,че ако намериш семпли за музиката която ти искаш да правиш,Халиона респективно ще ти е полезен.Не спомена барабаните какви ще са?Знаеш предполагам има лупове за електронна музика,но ако искаш може и сам да си ги пишеш. Цитирай
Em.Vladev Отговорено Октомври 5, 2009 Автор Отговорено Октомври 5, 2009 Относително е.Всеки един семпъл може да се редактира,та дори и ти можеш да си правиш такива.Един познат беше записал кавал в различни тонови групи и така беше направил семпъл.Набора от семпли може да бъде всякакъв,зависи какви си намериш.Така ,че ако намериш семпли за музиката която ти искаш да правиш,Халиона респективно ще ти е полезен.Не спомена барабаните какви ще са?Знаеш предполагам има лупове за електронна музика,но ако искаш може и сам да си ги пишеш. Знам че има , и на това трябва да обърна внимание.Правил съм балади,рок, дори класическа..сещаш се звученето и инструментите нямат нищо общо...а в този стил нямам много опити.Пробвал съм разбира се възможностите на някой вирт.синтезатори ,но нищо сериозно...не се е стигало до смесване.Сега съм решил да пробвам.Ако имаш идея и за барабаните ще ми помпгнеш много.Мерси за информацията до тук...ще се радвам ако мога и аз някои ден да ти бъда полезен с нещо Цитирай
kiusha82 Отговорено Октомври 5, 2009 Отговорено Октомври 5, 2009 Аз лично за барабани използвам Sample Tank,има страшно много сетове за най-различна музика. Има и лупове които можеш да ползваш във най различни темпа по твой избор.Като цяло този VST плъгин е богат на много звуци.От А до Я бих казал аз.Така,че съвета ми към тебе е ползвай SamplTank за повечето писти ,защото наистина семплите са доста реални. Цитирай
Em.Vladev Отговорено Октомври 6, 2009 Автор Отговорено Октомври 6, 2009 Аз лично за барабани използвам Sample Tank,има страшно много сетове за най-различна музика.Има и лупове които можеш да ползваш във най различни темпа по твой избор.Като цяло този VST плъгин е богат на много звуци.От А до Я бих казал аз.Така,че съвета ми към тебе е ползвай SamplTank за повечето писти ,защото наистина семплите са доста реални. Мда..И аз съм чувал добри отзиви за нея...ще я изпробваме Цитирай
Recommended Posts