Necrophagist Публикувано Октомври 4, 2009 Публикувано Октомври 4, 2009 (Редактирано) От няколко месеца флойда ми се оплаква-пича иска нови болчета.Болчета трябват и за нъта и за самоя флойд(тези които стягат струните).Мисля някъде четох че има да се продават резервни из софия.Моля Ви помогнете за да не се лутам в големия "страшен" град Ако има някой който пък продава още по-добре Искам да си взема и ключета защото и те издават багажа Редактирано Октомври 4, 2009 от Necrophagist Цитирай
sevenstring Отговорено Октомври 5, 2009 Отговорено Октомври 5, 2009 По принцип най-известният източник на чарколяци в София, струва ми се, е Капъша. Специално за флойдове не съм обръщал внимание дали има нещо, но може да се разгледа (което в момента ме мързи да правя) и разпита. Те това му е сайтa: www.musicjam.hit.bg, а те това са му телефоните: 0887616082, 0877662688. Иначе аз съм чупил два пъти пристягащи болтове на бриджа и и двата пъти ми ги намери от някъде лютиерът, при когото ходя - те си държат в запас и/или умеят да изравят такива неща, така че и това е някакъв вариант, ако трябва да се закърпи положението на 1-2 места. Цитирай
Wandering Spirit Отговорено Октомври 5, 2009 Отговорено Октомври 5, 2009 Има части и в Музикален център "Икономов" в малкия ЦУМ зад Халите на "Пиротска" Цитирай
Recommended Posts