crionic Публикувано Септември 30, 2009 Публикувано Септември 30, 2009 купих едно кубе от форума и го взех днес....не мога да намеря такава тема и за това питам...едва ли е толкова сложно,кубето е бц рич BC- 50R(ниииииииищо няма за него в нета,търсил съм дори не знаех че правят кубета )надяжам се че ще можете да ми помогнете Цитирай
hand_of_doom Отговорено Октомври 1, 2009 Отговорено Октомври 1, 2009 За вградения дисторшън ли ти трябва този футсуич? Ако е нещо такова и е само on/off, директно можеш да си изкараш жиците от копчето на кубето и да си ги вържеш към някъф външен прекъсвач. Ако държиш да е футсуич, иди ако искаш в темата Ефекти за китара и виж за какви копчета и педали става дума Цитирай
the pick Отговорено Октомври 1, 2009 Отговорено Октомври 1, 2009 Точно на 3-та страница има тема като твоята... Цитирай
crionic Отговорено Октомври 1, 2009 Автор Отговорено Октомври 1, 2009 ем.....не съм я видял,кво да направя доста съм отнесен понякога...сорри Цитирай
Recommended Posts