Eclips3 Публикувано Септември 28, 2009 Публикувано Септември 28, 2009 Здравейте колеги китаристи, свиря от около 4 години и имам много хубави електрически китари - Fender VG Stratocaster и ESP M-II с много хубав 100W лампов усилвател Hughes & Kettner. Напоследък обаче все си мисля и все повече се убеждавам, че трябва да имам и акустична киитара. Отначало мислех да си взема един 12 струнен електроакустичен Ovation, но после видях варианта с двата грифа - http://ovationguitars.com/index.cfm?fa=detail&mid=81 и много ми хареса. Освен, че е много красива и ефектна мисля, че китарата е и много практична. В България я предлагат xxxx за 1880лв. Можете ли да ми дадете мнение за варианта, на който съм се спрял, за самата марка и евентуално за модела, ако го има някой. Какво мислите също и за китарите с два грифа? Поздрави, eclips3 Цитирай
Wandering Spirit Отговорено Септември 29, 2009 Отговорено Септември 29, 2009 На живо тази китара е още по-красива. Видях я в xxxx, но за жалост не я пробвах. Овейшън си е Овейшън и ако имах парите, лично аз не бих се поколебал. Поинтересувай се обаче къде е произведена; тази цена ми се вижда тъничка за Овейшън, и то за дабъл нек. Ако ти харесва специфичния овейшънски звук, едва ли е лош избор. Сещам се за истински добър дабъл нек - "Rancher" на Gretch. xxxx ги внасят, виж дали имат този модел. Цитирай
AngusYoung Отговорено Септември 30, 2009 Отговорено Септември 30, 2009 Китарата не само че е ефектна но и като звук е перфектна.Заедно с един приятел я изпробвахме в xxxx и определено си струва да имаш такава китара.Единственото което трябва да видиш дали ще ти е удобна защото тия 2 грифа могат да ти създават известно неудобство. Цитирай
solo5 Отговорено Септември 30, 2009 Отговорено Септември 30, 2009 Според мен китара с 2,3 и т.н. грифа си е изгъзица Вземи си с един гриф, освен ако не си концертен музиканти искаш да впечатлиш публиката Цитирай
Recommended Posts