Valserp Публикувано Септември 27, 2009 Публикувано Септември 27, 2009 Време беше да разтрия новата придобивка. 2 бири и известна сума цигари и воалла! - http://www.box.net/shared/dyskroqdzs Мнения и коментари са повече от добре дошли. P.S. Behold the power of Vox Tonelab ST. Ебаси процесорчето Цитирай
рахата Отговорено Септември 28, 2009 Отговорено Септември 28, 2009 Звучи смертелно! Само ми се струва,че соло китарките са тихички,иначе парчето го слушам за 7-ми път... Мисля,че след новите ски ще си купя един 7-стр. Интересептор и аз,за да си има компания шектъра Интересува ме само това 727 ли е или е 725,че на снимките е с абаносов фретборд,а на страничката на рондомюзик нямаше такава дясна комбинация? Цитирай
Valserp Отговорено Септември 28, 2009 Автор Отговорено Септември 28, 2009 727. Чудовищен бас и чист тон Лийд китарите нарочно са дръпнати. Цитирай
Valserp Отговорено Септември 28, 2009 Автор Отговорено Септември 28, 2009 Ето нов мастеринг, че първия го правих на едни слушалки, които явно са имали прекалено много бас и прекалено малко високи. Пък и бях забравил ривърб за барабаните http://www.box.net/shared/i297nd7ite Цитирай
рахата Отговорено Септември 28, 2009 Отговорено Септември 28, 2009 Не ти ли идва дълга тази мензура?На шектъра ми е 26,5 инча и на моменти,като свиря сола ми идва тегавичко.Аз за това мисля да си взема 725,който да си остане в нормален строй,а шектъра ще си седи в С Цитирай
Valserp Отговорено Септември 28, 2009 Автор Отговорено Септември 28, 2009 ^ Радвам се, че те радва Не ти ли идва дълга тази мензура?На шектъра ми е 26,5 инча и на моменти,като свиря сола ми идва тегавичко.Аз за това мисля да си взема 725,който да си остане в нормален строй,а шектъра ще си седи в С На първите прагчета си идва зор да се ширя, ама на по-горните позиции ми идва по-удобно. Верно, бендва се със зор, ама ще свикна(или просто ще й сложа 9ки ). Цитирай
Recommended Posts