ear-ache Публикувано Септември 27, 2009 Публикувано Септември 27, 2009 От повече от година се мотая във форума, но по-рядко пиша... не обичам да давам акъл, най-вече защото не обичам на мен да ми дават Каквото ми трябва си го чета... Та ето я моята кратка история: На 22 съм, Драгомир. Музиката винаги е била най-съществената част от живота ми. От първи до седми клас учих в музикална паралелка с инструмент класическа китара. Някъде към 5-6 клас направихме първата рок група със съученици, и още тогава хванах баса (дали защото ми харесваше като инструмент или просто бях некъдърен китарист ). Та от тогава до ден днешен (почти 10 години) съм свирил в разни местни (Разградски) групи, засега най-сериозно и продължително със сегашната ми (долу у подписа...). Почнах да уча висше в МЕИ Варна, но понеже съм твърдоглав, реших че си губя времето и е по-добре да правя това което ми харесва. И започнах като уеб дизайнер в една варненска фирма, харесва ми и мога да си вкарвам някакви финансии в музиката . И сега 5 дена дизайнер във Варна, 2 дена басист в Разград... докъде ще я докарам незнам, но със сигурност ще свиря На кратко: обичам музиката, обичам бас китарата, другото няма значение Цитирай
WenzelWeck Отговорено Септември 27, 2009 Отговорено Септември 27, 2009 Хехее ,че кой каза ,че басаджиите са некадърни китаристи ,изисква се много слух за това (е за ,които си го правят като хората ,а предполагам ти си от тях) :) Много успехи Цитирай
ear-ache Отговорено Септември 27, 2009 Автор Отговорено Септември 27, 2009 Благодаря ти! Много успехи и на теб Цитирай
ear-ache Отговорено Октомври 9, 2009 Автор Отговорено Октомври 9, 2009 най-сериозно и продължително със сегашната ми (долу у подписа...) не Цитирай
Rock Forever Отговорено Октомври 11, 2009 Отговорено Октомври 11, 2009 Привет и от мен. Искам само да кажа,че изключително готина музика правите,много приятно изненадан останах Продължавайте все така! Цитирай
ear-ache Отговорено Октомври 12, 2009 Автор Отговорено Октомври 12, 2009 Здравей, благодаря ти за хубавите думи, много успехи и на вас! Цитирай
Rock Forever Отговорено Октомври 12, 2009 Отговорено Октомври 12, 2009 Хах,благодаря,само дето няма нас вече или поне аз не съм част от тях-заминах в странство и са ми далече малко. Правя само реклама сега Цитирай
zombie Отговорено Октомври 29, 2009 Отговорено Октомври 29, 2009 Опа, здравей съгражданино Аз много пъти съм казвала, че сте много добра банда, но да се повторя още веднъж, страшни сте, така че, само нагоре! Цитирай
ear-ache Отговорено Октомври 29, 2009 Автор Отговорено Октомври 29, 2009 Благодаря ти! А ти продължавай да свириш, без значение къде и с кого Цитирай
Recommended Posts