Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

От повече от година се мотая във форума, но по-рядко пиша... не обичам да давам акъл, най-вече защото не обичам на мен да ми дават :cheers: Каквото ми трябва си го чета...

Та ето я моята кратка история: На 22 съм, Драгомир. Музиката винаги е била най-съществената част от живота ми. От първи до седми клас учих в музикална паралелка с инструмент класическа китара. Някъде към 5-6 клас направихме първата рок група със съученици, и още тогава хванах баса (дали защото ми харесваше като инструмент или просто бях некъдърен китарист :D). Та от тогава до ден днешен (почти 10 години) съм свирил в разни местни (Разградски) групи, засега най-сериозно и продължително със сегашната ми (долу у подписа...).

Почнах да уча висше в МЕИ Варна, но понеже съм твърдоглав, реших че си губя времето и е по-добре да правя това което ми харесва. И започнах като уеб дизайнер в една варненска фирма, харесва ми и мога да си вкарвам някакви финансии в музиката :thumbs_up: . И сега 5 дена дизайнер във Варна, 2 дена басист в Разград... докъде ще я докарам незнам, но със сигурност ще свиря :)

На кратко: обичам музиката, обичам бас китарата, другото няма значение :)

Отговорено

Хехее ,че кой каза ,че басаджиите са некадърни китаристи ,изисква се много слух за това (е за ,които си го правят като хората ,а предполагам ти си от тях) :D:)

Много успехи ;):punk_guitar:

• 2 weeks later...
Отговорено

Привет и от мен.

Искам само да кажа,че изключително готина музика правите,много приятно изненадан останах :)

Продължавайте все така!

Отговорено

Хах,благодаря,само дето няма нас вече или поне аз не съм част от тях-заминах в странство и са ми далече малко. Правя само реклама сега :thumbs_up:

• 3 weeks later...
Отговорено

Опа, здравей съгражданино :)

Аз много пъти съм казвала, че сте много добра банда, но да се повторя още веднъж, страшни сте, така че, само нагоре! :)