Zlatanov Публикувано Септември 26, 2009 Публикувано Септември 26, 2009 (Редактирано) наскоро се натъкнах на тези уникални хора , от 2:42 нататък гласа на певеца прилича на този на Фреди почти 1 към 1 Някой може ли да ми помогне да открия двд-то им ... има такова, но не можах да го намеря? Редактирано Септември 26, 2009 от Zlatanov Цитирай
mike_portnoy Отговорено Септември 26, 2009 Отговорено Септември 26, 2009 Наистина много прилича на Фреди! Аз също търсих но не мога да открия ДВД-то.... http://www.amazon.com/Great-Music-Velikaya...o/dp/B000T5ON9K Цитирай
Polyphone Отговорено Септември 27, 2009 Отговорено Септември 27, 2009 (Редактирано) Покъртително!!!! Нямам думи просто!!! Това е метафизика, метамузика! Мерси за линка Редактирано Септември 27, 2009 от Polyphone Цитирай
Zlatanov Отговорено Октомври 3, 2009 Автор Отговорено Октомври 3, 2009 @Polyphone ... Радвам се че ти е харесало Аз самия бях като гръмнат когато баща ми ми ги показа преди няколко дни ... Цитирай
Recommended Posts