stratocaster Отговорено Декември 20, 2005 Share Отговорено Декември 20, 2005 за къде с едно мадо....колона де Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 20, 2005 Share Отговорено Декември 20, 2005 Защо всички продължават да си служат само с ватове? Ами представете си, че си вземете говорители 300 Вата с 77 Децибела чувствителност? Дори с 400 Ватов усилвател, те ще звучат бая по-тихо от 30 Ватови говорители с 93 Децибела чувствителност . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maringtr Отговорено Декември 20, 2005 Автор Share Отговорено Декември 20, 2005 Веднага ти давам отговор на въпроса -> аз лично си служа с Ватове, защото нищо не разбирам от техника Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maringtr Отговорено Януари 3, 2006 Автор Share Отговорено Януари 3, 2006 Пак въпросче - а къде в спецификациите пише чувствителността в децибели? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maringtr Отговорено Януари 3, 2006 Автор Share Отговорено Януари 3, 2006 (Редактирано) Нещо подобно на това дали ще ни свърши работа? http://www1.uk.conrad.com/scripts/wgate/zc...hmmh_area_kz=13 (става въпрос за първите два модела) Редактирано Януари 3, 2006 от dark Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maringtr Отговорено Януари 3, 2006 Автор Share Отговорено Януари 3, 2006 Уффф гледам че не отваря линка... Начи влизате в www.conrad.com -> Sound & Lightning -> Speakers & Power Amplifiers -> Disco Speaker Boxes (първите два модела) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maringtr Отговорено Март 8, 2006 Автор Share Отговорено Март 8, 2006 За да не пускам поредната тема за Vermona, да питам - в нас имам ето това http://www.vermona.de/70er/1000h.htm Та въпроса е, че и леко да надуя лампата веднага светва жълто... Това какво ще рече? Претоварване, или просто лампата си светка в зависимост от нивото на шума... Въпроса е, че имам 250W колони за тоя усилвател и ме е страх да го издуя, защото ме е страх да не изгори.... Обяснете ми какво показва тази лампа и ако е претоварване как да разбера кога има опасност да изгори усилвателя? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pisito Отговорено Март 9, 2006 Share Отговорено Март 9, 2006 няма да изгори те въобще ВЕРМОНА са една голяма СмЕшКа ама щом ти харесва надувай здраво и не се плаши те не горят а само кривят Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maringtr Отговорено Март 9, 2006 Автор Share Отговорено Март 9, 2006 Е някой ден като имам повече кинти ще го сменя, ама засега толкова... Мерси за отговора! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maringtr Отговорено Март 9, 2006 Автор Share Отговорено Март 9, 2006 Други мнения по темата? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maringtr Отговорено Април 16, 2006 Автор Share Отговорено Април 16, 2006 Верно са смешка... Интересното е, че ако включиш китара, или пък клавир горе долу издува, ама пробвахме с микрофон да надуем - и нищо... Са си търся нов усилвател Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts