Black Bird Отговорено Декември 7, 2004 Автор Отговорено Декември 7, 2004 ... ми може и да стане, но мисля, че малко ще трябва да понамалиш 110 hz. С какъв бас си записвал? С един Сузуки наистина копие е на фендер джаз баз за средите на солото.... ами такъв е ефекта с много среди... смятама да добавя и в другия канал ритъм китара и аджибъ да потъне Цитирай
EmchoDT Отговорено Декември 7, 2004 Отговорено Декември 7, 2004 Абре аз не слушам на много добри колонки в момента!! Добре е ,но саунда на барабаните май е много гаден??????? Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 7, 2004 Автор Отговорено Декември 7, 2004 Абре аз не слушам на много добри колонки в момента!! Добре е ,но саунда на барабаните май е много гаден??????? Ами аз не харесвам да Тийтър саунда обичам по пуре знам че не е най добрия... щом е така я дай пример " за тази песен най ще прилягат като на еди кой си..." питам серозно! Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 7, 2004 Отговорено Декември 7, 2004 Не - не криви (поне при мен).Смъкни 110 HZ примерно. ok абе Сол Китарата не е ли силна Смъкни я на Фа хххахах Цитирай
EmchoDT Отговорено Декември 7, 2004 Отговорено Декември 7, 2004 Не бре говорим за самите соунд фондове!!! Използвай някви по-реалистични семпли!! Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 7, 2004 Автор Отговорено Декември 7, 2004 Не бре говорим за самите соунд фондове!!! Използвай някви по-реалистични семпли!! Значи тези са за изкуствени модерирано от Snowwhite-дай на кирилица и ти,а? Цитирай
jFog Отговорено Декември 7, 2004 Отговорено Декември 7, 2004 Не бре говорим за самите соунд фондове!!! Използвай някви по-реалистични семпли!! Занчи тези са за изкуствени модерирано от Snowwhite-дай на кирилица и ти,а? абе май малко цъкат тъпаните......много чаткащи са ми на мен поне.Сложи му едни цъкащи каси тип тама и ще е Ок :violin: Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 7, 2004 Автор Отговорено Декември 7, 2004 модерирано от Snowwhite-дай на кирилица и ти,а? Цитирай
sw1tched Отговорено Декември 7, 2004 Отговорено Декември 7, 2004 модерирано от Snowwhite-дай на кирилица и ти,а? Какво се чудиш? И ние сме дали нещо на света освен Налбантов и кирилицата се е пръкнала тука хехех. Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 8, 2004 Отговорено Декември 8, 2004 Стига безсмислен офтопик де. Нали въпроса беше за баса тука Според мен е доста добре, но е прекалено тихичък все пак Айде кат имаш хубав бас поне се похвали качествено А кога мислиш на Upon My Soul или NU да записваш басчето??? Щото ми е страшно интересно какво ще се получи там А иначе на това барабаните лично според мен си звучат идеално! Поне на мен ми харесват де Цитирай
sw1tched Отговорено Декември 8, 2004 Отговорено Декември 8, 2004 Нали въпроса беше за баса тука Според мен е доста добре, но е прекалено тихичък все пак Айде кат имаш хубав бас поне се похвали качествено с риск да се повторя.. bass junkie :killyou: Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 8, 2004 Отговорено Декември 8, 2004 bass junkie without fourth string: :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: Цитирай
jFog Отговорено Декември 8, 2004 Отговорено Декември 8, 2004 модерирано от Snowwhite-дай на кирилица и ти,а? Това е щото не съм погледнал кво цитирам... още не мога да свикна че преди да отговоря трябва да внимавам кво трябва да изтрия от цитата.... Мисълта ми беше за барабаните.. много електронни зву4ат.Някак си студен им е звукла прекалено чаткащи като дървени трупчета това ми беше мисълта p.s. видное във началото на темата че човека иска мнения за звука като цяло и за барабаните .. Цитирай
Steve_Vai Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 На мен ми се струва, че солокитарата е малко по-силна от необходимата. Средите не усещам да дразнят... Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 10, 2004 Автор Отговорено Декември 10, 2004 На мен ми се струва, че солокитарата е малко по-силна от необходимата. Средите не усещам да дразнят... 10x ще го имам в предвид Цитирай
Recommended Posts