dandilov Публикувано Септември 22, 2009 Публикувано Септември 22, 2009 Хъмбъкъри Wilkinson. Колеги, които са ползвали, ползват или чели нещо за тях, моля дайте мнение. Стават или не? Какво им е качеството? Съотношение качество - цена? Абе "фъобште - исобшту..." Благодаря предварително! Цитирай
serengeti Отговорено Септември 22, 2009 Отговорено Септември 22, 2009 За рокендрол стават,но ако искаш да свириш бързи рифове с палм мютинг положението става замазано малко.Силнички са иначе нек дори ми прилича малко на СД 59.BTW имам 2 броя с означения JY-10-M3-F (neck) и JY 105-M3-R (bridge).Мога да ти ги дам за 25 лв. двата и ако не ти харесват ще ти върна парите. Цитирай
SviStyle Отговорено Септември 25, 2009 Отговорено Септември 25, 2009 Ако свириш с мноооооого малко гейн се понасят.Брум имат в повече(учудващо за хъмбита), но и такива микрофонии правят, че не се трае.(може би китарата ми не е като 'ората, ма си е от магазин, новичка) За парите незнам(Винтиджа ми е с такива), обаче при първа възможност ги сменям(дори и с по-евтини).Пробваи(все пак не струват майка си и баща си, а са все още продаваеми). П.П.На повечето китаристи им звучат мътно, но докато не пробвам различни, ще се въздържа от мнение. Цитирай
qnkoviq Отговорено Септември 26, 2009 Отговорено Септември 26, 2009 Няма ясна дефиниция при тях, имал съм и стандартни хъмбакери и такива в сингъл вариант и звучат размазано. Цитирай
bratmito Отговорено Септември 26, 2009 Отговорено Септември 26, 2009 На vintige-a ми (v100) са такива и несъм имал проблеми с микрофонии,шума е в нормите за пасивен хъмбъкер.Среден аутпут,леко мътни наистина.За парите си не са лоши,особено имайки предвид по колко вървят на старо,но вероятно ако не идваха с китарата бих си взел други. Цитирай
dandilov Отговорено Септември 27, 2009 Автор Отговорено Септември 27, 2009 Ясно! Значи стават за някой нискобюджетен проект... Благодаря на всички отзовали се! Поздрави! Цитирай
noflip Отговорено Септември 27, 2009 Отговорено Септември 27, 2009 на мен ми вкараха доста добра оферта и си ги взех и ги боцнах на страт-а. доволен съм, но наистина са малко мътни. абе звучат добре (на squier-а). Цитирай
Recommended Posts