me-109 Публикувано Декември 1, 2005 Публикувано Декември 1, 2005 А здрасти и от мене... аз като се регнах, да се бях и представил, а? що не се сети никой да ме сръга в ребрата... Е, добре, че съм си explorer по душа и гледам къде какво има във форума. 1)nickname: тоя въпрос е малко pointless, ама карай, нали трябва да се пазят конвенциите на лексикона... Та, me-109 ми е етикетчето. Емил ми е заглавието. 2)Възраст: оф... от 12-годишен не мога да преброя до възрастта си... през 1984 съм роден (и тва го пише в профила ми), смятайте, ако ви влече... 3)Образование: Немузикално, естествено. 4)Вашият инструмент/и: Gv6: Jackson Performer. Gv4: Неназоваем & безименен. Напоследък се боря и с едно клавишно ж'вотно, ама не заслужава място в профила... 5)Предпочитан музикален стил: много ги обичам тези въпроси... а вашата любима книга? 6)Вашият вдъхновител: виж предния отговор. 7)Досегашни (не)реализирани проекти: Ох, лельо... Свиря в една "група". That gonna be enough? 8)Странични интереси: Музика 9)В кратце(или с две думи за вас самите): накратко, аз. (2 думи.) Ако ви трябва друга информация (yeah, right ), питайте. Цитирай
Mephistofel Отговорено Декември 1, 2005 Отговорено Декември 1, 2005 Привет! :hello: P.S. Да не би "Месершмит 109" да е първообраз за nick ?! Цитирай
CorvusCorax Отговорено Декември 1, 2005 Отговорено Декември 1, 2005 Здрасти, пич :hello: Та коя ти е любимата книга? Цитирай
me-109 Отговорено Декември 1, 2005 Автор Отговорено Декември 1, 2005 @Mephistofel: Bf 109E е бил nickname-нат Emil... Та затуй @CorvusCorax: е не ми казвай, че не можеш да се сетиш от първия път... толкова е очевидно Цитирай
npace Отговорено Декември 1, 2005 Отговорено Декември 1, 2005 еми то на нас срането ни е вродено така че... Цитирай
bradata Отговорено Декември 1, 2005 Отговорено Декември 1, 2005 Ха добре да ти е тук сред банда от всякакви индивиди! Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Декември 1, 2005 Отговорено Декември 1, 2005 @Mephistofel: Bf 109E е бил nickname-нат Emil... Та затуй @CorvusCorax: е не ми казвай, че не можеш да се сетиш от първия път... толкова е очевидно Хм... моето предположение е "Птиците умират сами" Като ти гледам аватара...... Цитирай
Yiwigi Отговорено Декември 2, 2005 Отговорено Декември 2, 2005 А добре дошъл и от мен Много приятни моменти да изкараш тук... :hello: Цитирай
me-109 Отговорено Декември 2, 2005 Автор Отговорено Декември 2, 2005 Хм... моето предположение е "Птиците умират сами" Като ти гледам аватара...... Неее, аватарът трябваше да е снимка на изтребителя, Bf 109E, ама реших, че няма да е интересно... затва сложих снимка на ДГ-Б1 (Дрислив Гълъб - Бомбардировач #1), с мисълта, че прекалено малко хора ще усетят разликата в модела, за да са важни за статистиката @Yiwigi: добре заварил, и мерси, вече се забавлявам сериозно Цитирай
CorvusCorax Отговорено Декември 5, 2005 Отговорено Декември 5, 2005 @CorvusCorax: е не ми казвай, че не можеш да се сетиш от първия път... толкова е очевидно Па то с моя пилешки мозък... Цитирай
me-109 Отговорено Декември 6, 2005 Автор Отговорено Декември 6, 2005 е, ставаме двама обаче със съжаление трябва да отбележа, че гаргите са доста по-акълии от гълъбите, така че водиш... Цитирай
f1_sound Отговорено Декември 7, 2005 Отговорено Декември 7, 2005 Здрасти готино самопредставяне Цитирай
drizzt Отговорено Декември 11, 2005 Отговорено Декември 11, 2005 Добре дошъл! Много въздушни победи по форума и скоро да те повишат в Густав и се пази от руснаци на 6 часа Цитирай
me-109 Отговорено Декември 13, 2005 Автор Отговорено Декември 13, 2005 Добре заварили Не, не ща да ме повишават в густав, добре съм си на емил... то ако беше зор за по-як самолет, напрао на Focke-Wulf да ме бяха метнали а руснаците си имат други грижи Цитирай
Shakesbeer Отговорено Декември 16, 2005 Отговорено Декември 16, 2005 Добре заварили Не, не ща да ме повишават в густав, добре съм си на емил... то ако беше зор за по-як самолет, напрао на Focke-Wulf да ме бяха метнали а руснаците си имат други грижи Направо на фокер е III... Добре дошъл Имилjе Цитирай
Recommended Posts