fLiSk Отговорено Декември 2, 2005 Отговорено Декември 2, 2005 "...не знам алис наистина имат най добрия ънплъгд концерт.. след Джордж Майкъл може би... " Имах предвид то,но този цитат за да съм точен... Съжалявам, но можеше просто да кажеш че не ти харесва... Цитирай
max_paine Отговорено Декември 2, 2005 Автор Отговорено Декември 2, 2005 flisk бро концерта на алис ми харесва... а на Джордж майкъл не знам колко си запознат обаче тва е един от може би световно признатите за най - добър ънплъгд концерт.. не го приемай лично и аз говорех абсолютно сериозно...на майкъл ънплъгд-а е с 8 бек вокала 3 китаристи и не знам си още колко народ... нема такъв саунд... нищо че не го харесвам като музикант особено много сън признал че това е най-добрия ънплъгд Цитирай
pampi Отговорено Декември 2, 2005 Отговорено Декември 2, 2005 не знам относно Сиатъл найт - определено ънплъгд вечерта е била по - добра според мен... Ауейк, Пиф, Лора - няма какво да говоря просто... особено за ПИФ и Ауейк... Плъгд вечерта нещо май не се е провела кой знае колко добре... не бях но чух това онова... пияни музиканти... излъгация...но духа остава това е важно Абе и втората вечер си беше супер и това че вокала на Сепуко беше пиян вобще не му пречеше да се справя чудесно(само дето нещо не беше научил текстовете та размахваше някякви листа през цялото време) , но за сметка на това си беше екстра Цитирай
kazimbutt Отговорено Декември 2, 2005 Отговорено Декември 2, 2005 Нирвана ме кефят. Нищо, че Кърт Кобейн адски много се е старал да прилича на Аксел Роуз... Цитирай
wessy Отговорено Декември 2, 2005 Отговорено Декември 2, 2005 Alice in chains, nirvana, pearl jam, stone temple (макар да съм слушал малко от последната) са велики групи според мен и имат супер голям принос. Голяма част от модерната Рок/Алтернативна музика е повлияна от тях Цитирай
Stone Free Отговорено Декември 2, 2005 Отговорено Декември 2, 2005 Нирвана ме кефят. Нищо, че Кърт Кобейн адски много се е старал да прилича на Аксел Роуз... Да бе даа Къде го чу тва?? Цитирай
One_Voice Отговорено Декември 2, 2005 Отговорено Декември 2, 2005 Нирвана ме кефят. Нищо, че Кърт Кобейн адски много се е старал да прилича на Аксел Роуз... дееба кви са тия глупости ве хаха опитвал се да прилича на оня хаха не знам не сьм виждал или чувал за особени прилики . нещо си в грешка :stop: Цитирай
kazimbutt Отговорено Декември 3, 2005 Отговорено Декември 3, 2005 Това съм го чел, а и като се замислиш, наистина е така. Ама хайде - няма да спорим. Пак го казвам: всеки с мнението си. Цитирай
RockoBG Отговорено Декември 3, 2005 Отговорено Декември 3, 2005 Кой е тоя "Нирвана"? Виж Алис ин чейнс са си банда. Обаче оклко боклук изслушах в периода 1993-1994 не е истина. То бяха 'сяк'ви малоумници с неизказано неразбрани претенции за няк'ъв вид ново изкуство (всъщност лошо изсвирено старо). Основна част от тях разбира се от Сеатъл. Да е жив и здрав тоя дето издаде разрешителното на Кобейн (най-добрия стрелец за '94) Цитирай
kazimbutt Отговорено Декември 3, 2005 Отговорено Декември 3, 2005 Кой е тоя "Нирвана"? Нирвана са група, при това небеизвестна. Цитирай
RockoBG Отговорено Декември 3, 2005 Отговорено Декември 3, 2005 По времето когато си тръгнал на училище аз се носех така да се каже гръндж(слава Богу за кратко). По цял ден зяпах МТВ (пардон сряда вечер около 23:00 "Alternativ nation"), обаче нищо не ми остана като тръпка - сиреч празна работа. Докато в неделя полунощ даваха Headbangers Ball с Vanessa Warwick. Е баце, там пускаха музика, а не жалкото хленчене на полумъртви дрогирани пичлемета. Естествено попадения имаше, но за лястовичката и пролетта важи с пълна сила. Цитирай
Stone Free Отговорено Декември 3, 2005 Отговорено Декември 3, 2005 Кой е тоя "Нирвана"?Виж Алис ин чейнс са си банда. Обаче оклко боклук изслушах в периода 1993-1994 не е истина. То бяха 'сяк'ви малоумници с неизказано неразбрани претенции за няк'ъв вид ново изкуство (всъщност лошо изсвирено старо). Основна част от тях разбира се от Сеатъл. Да е жив и здрав тоя дето издаде разрешителното на Кобейн (най-добрия стрелец за '94) Е добре, бе пич, много си готин, признавам. Сигурен съм, че и за твоите любими банди може да се изрече един куп лайна. Аре успокой топката и си дръж гадостите само за себе си, без да им даваш публичност, щото нито Кърт ще те чуе от Рая(или Ада, знам ли) и ше си каже...аа, трябваше да се харесам аз на РокоБъГъ, много ми е гадно...най много да ядосаш малко рано сутрин някой друг фен. Цитирай
fLiSk Отговорено Декември 3, 2005 Отговорено Декември 3, 2005 @ Макс Пейн - съжалявам, не знаех за джордж Майкъл, това ще е интересно да се чуе. @ РокоБГ - много неуместно братче, това е все едно аз да седна да обяснявам че много ме дразнят разни дето са пуснали коси до кръста за да си отглеждат въшки в тях и си мислят че като свирят бързо и звучи готино... Рабираш ли какво имам предвид? Two sides to every story, two stories more, now which one would you choose? Цитирай
Angry Samoan Отговорено Декември 3, 2005 Отговорено Декември 3, 2005 (Редактирано) Кой е тоя "Нирвана"?Виж Алис ин чейнс са си банда. Обаче оклко боклук изслушах в периода 1993-1994 не е истина. То бяха 'сяк'ви малоумници с неизказано неразбрани претенции за няк'ъв вид ново изкуство (всъщност лошо изсвирено старо). Основна част от тях разбира се от Сеатъл. Да е жив и здрав тоя дето издаде разрешителното на Кобейн (най-добрия стрелец за '94) По повод на това, хората преди мен са го казали много точно, аз мога само да добавя ,че изказването ти е за селската кръчма, където сигурно си чест клиент, а не за този форум...... Нирвана ме кефят. Нищо, че Кърт Кобейн адски много се е старал да прилича на Аксел Роуз... Ха-ха ха-ха е това го чувам за пръв път. Грешна ти е информацията, стараeл се да прилича на някой от Manowar ..... :green: Иначе аз също съм голям фен тази музика, защото по принцип съм фен на indie музиката като цяло, както и на пънка и хард рока от 70-те, а както е известно т.н "Сиатълска" музика е някаква уникална смесица и от двете. Всъщност повечето групи от това течение са доста различни като звучене - Pearl Jam са силно повлияни от хард рока на 70-те, и малко от Doors, композирането на Kurt Cobain се родее с това на John Lennon, музиката на Screaming Trees отново се корени в 70-те, но с по-силно психаделично звучене, Мudhoney са прекалено фиксирани върху proto-punk-a на The Stogees и Iggy Pop, a Alice In Chains са си направо метал.. Ако т.н. Grunge според муз. енциклопедии е Black Sabbath meets Stooges, значи мрачни тежки рифове, но и забъразан гаражен рок/пънк + яко психаделия Soundgarden, Green River, Skin Yard, Melvins, Mudhoney и ранните Nirvana се вписват най-точно в това. Иначе без съмнение тази музика промени изцяло съвременната рок музика, като изличи изцяло поп метала на 80-те. И вече повече от 10 години от тогава, като изключим White Stripes, почти не се появила нова група, която да е на нивото на ситълските групи, вън от комерсиалните клишета и с такъв заряд. Редактирано Декември 3, 2005 от Angry Samoan Цитирай
Anakon Отговорено Декември 3, 2005 Отговорено Декември 3, 2005 ...най много да ядосаш малко рано сутрин някой друг фен. Мен определено успя да ме ядоса Цитирай
Recommended Posts