Skumata Публикувано Септември 18, 2009 Публикувано Септември 18, 2009 Здравейте! Бихте ли ми препоръчали някакъв вокален ефект/ процесор/ педал, тип "камионче". Трябва ми за лайф по клубове, както и за репетиции. Стила на пеене ми е рок/гръндж/алернатив. Каква марка, от къде да си намеря и т.н. Благодаря предварително! Цитирай
Caruso Отговорено Септември 18, 2009 Отговорено Септември 18, 2009 (Редактирано) Digitech vocalist е добър за това което търсиш но не си посал до солко пари. Иначе Фактор е магазина Редактирано Януари 19, 2010 от MDFk правилата за цитиране моля Цитирай
Caruso Отговорено Септември 18, 2009 Отговорено Септември 18, 2009 (Редактирано) 1 Редактирано Януари 19, 2010 от MDFk Цитирай
Skumata Отговорено Септември 18, 2009 Автор Отговорено Септември 18, 2009 Ами нещо добро като съотношение цена-качество. До 250 лв например... Цитирай
Coprophagus Отговорено Септември 20, 2009 Отговорено Септември 20, 2009 Лайн 6 правят готини работи за вокали погледни им сайта. За диджитех... не съм чувал вокалните им процесори, но притежавам бас процесор и не е особенно добър (като изключим Уамито). В саита има няколко демота на хармонайзера им и звучи добре. Най-добре ще е да пробваш. Все пак ти препоръчвам Лайн 6, с "Х3 лайв" се правят луди работи, но и цената е доста голяма. Цитирай
momchil atanasov Отговорено Януари 17, 2010 Отговорено Януари 17, 2010 Привет Аз лично наскоро си взех T.C.Helicon Create и смятам че продуктите на марката са убийствено добри Естествено има значение какво включваш процесора и във какво включваш процесора T.C.-то струва 233 евро от динакорд П.п.Имам освен това и T.c. helicon correct както и саунд карта на същата фирма : T.C.Electronic Desktop konnekt 6 ,качеството на звука е безкомпромисно. Имай предвид обаче че в тези неща включвам headset Sennheiser G2 100 & Nord Electro 2 направи си сметка Поздрави Цитирай
Recommended Posts