Лелдорин Публикувано Ноември 30, 2005 Публикувано Ноември 30, 2005 някой може ли да ми даде таблатура(за китара) на "Песен за азис"? просто ми харесва мелодията.против съм такива хубави мелодий(според мен) да се хабят за такива лешпери като азис.та ако някой знае къде я има или може да направи-да каже.търсих из гугъл но не открих нищо. Цитирай
Лелдорин Отговорено Декември 1, 2005 Автор Отговорено Декември 1, 2005 как да я извадя като не знам къде да пипам?не съм толкова напреднал че да правя сам таблатури Цитирай
Zlatanov Отговорено Декември 1, 2005 Отговорено Декември 1, 2005 (Редактирано) никога ли не си вадил песни ??? ако имам време ше ти я извадя и ще ти я направя на табулатура ... ама за ГитарПро ... до 2-3 дни ще е едит = а може и да ти я пратя на акорди ... има там некфо солце дето само него на таб ше ти го напрая айде със здраве Редактирано Декември 1, 2005 от Petrucci Цитирай
Лелдорин Отговорено Декември 1, 2005 Автор Отговорено Декември 1, 2005 не знам как се вади.извади я за гитар про и я прати на leldorin@abv.bg.много ще съм ти благодарен Цитирай
fluti Отговорено Декември 1, 2005 Отговорено Декември 1, 2005 Ами как се вади - слушаш и пробваш, докато я нацелиш . Обикновено се почва с баса, защото по лесно се чува - пробваш няколко ноти и все ще нацелиш верните. След това въз основа на баса може да добиеш представа за тоналността, акордите, къде да търсиш мелодията, пробваш няколко варианта и така, докато започне да ти звучи. Е, някой път се случва да си мислиш, че си я извадил вярно, пък после да се окаже, че не е баш така... Цитирай
Лелдорин Отговорено Декември 1, 2005 Автор Отговорено Декември 1, 2005 ако може някой друг да я направи,че нямам електрическа и немога да пробвам.искам да я изсвиря на класическа да видя как ще звучи,че ми харесва мелодията,а по-нататък като си купя електрическа ще опитвам да вадя.пък и сега не чувам с лявото ухо въобще,и по-малко отколкото трябва с дясното,защото са ми възпалени от грип.разчитам на вашата помощ Цитирай
Лелдорин Отговорено Януари 14, 2006 Автор Отговорено Януари 14, 2006 още я търся :green: плс някой да направи таб Цитирай
Yiwigi Отговорено Януари 14, 2006 Отговорено Януари 14, 2006 пробваш няколко ноти и все ще нацелиш верните Така де - има най-много 11 грешни варианта 12-ият ще е верен @Лелдорине - Тая мелодийка дето толкова ти кефи дали пък не ти прилича на "Погледни ме в ушите" Цитирай
Лелдорин Отговорено Януари 14, 2006 Автор Отговорено Януари 14, 2006 (Редактирано) не те разбрах... п.с.в началото мелодията дето почва на китарата.само това ме интересува. Редактирано Януари 14, 2006 от Лелдорин Цитирай
Yiwigi Отговорено Януари 14, 2006 Отговорено Януари 14, 2006 не те разбрах... п.с.в началото мелодията дето почва на китарата.само това ме интересува. Ами песничката О!Азисе е преработка на "Погледни ме в ушите" :read: Пренаписали са текста и са я направили пъти по-металистко Иначе мелодийката верно е готина! :hello: Цитирай
Лелдорин Отговорено Януари 14, 2006 Автор Отговорено Януари 14, 2006 ясно..а таблатура? :green: Цитирай
Icarus Отговорено Януари 14, 2006 Отговорено Януари 14, 2006 (Редактирано) едит: ааа шрифта екстремално гаден не излиза като хората. Лелдорин пращам ти я на пощата. Редактирано Януари 14, 2006 от Icarus Цитирай
Лелдорин Отговорено Януари 14, 2006 Автор Отговорено Януари 14, 2006 мерси много :green: това е :guitar: Цитирай
vlex Отговорено Януари 14, 2006 Отговорено Януари 14, 2006 Икарусе, човече дали ще ти се изхабят ръцете ако я изратиш и на vlex1@abv.bg А иначе по въпроса за табването: Е хубаво де ама няма ли да е по-лесно да си извади на една струна тоновете и после да ги замени с акорди? :think: Чини мис е че тъй по-лесно и бързо ще да стане :hello: Айде и със здраве Цитирай
Recommended Posts