DeathZone Публикувано Ноември 30, 2005 Публикувано Ноември 30, 2005 (Редактирано) Една пиеска посветена на един мой приятел ,който от няколко години е ужасно влюбено-изгубен в една девойка, та преди няколко дни се видяхме и му казах че това парче ще е посветено на това колко глупав и наивен може да стане един мъж , когато се влюби , но каквото и да пиша по хубаво чувство от любовта няма!!!! Смятам обаче по натам да го пооправя още , но все пак обожавам емоцията да импровизирам и за това ви го предлагам със всички положителни и отрицателни страни на тази моя страст. Luchi in Love Редактирано Ноември 30, 2005 от DeathZone Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Ноември 30, 2005 Отговорено Ноември 30, 2005 Мноого е добро,Роска,ама много! Като хибрид между Стийв Морс и Стийв Вай ми звучи,но е супер яко!Евала! Владо Цитирай
DeathZone Отговорено Ноември 30, 2005 Автор Отговорено Ноември 30, 2005 (Редактирано) Мноого е добро,Роска,ама много! Като хибрид между Стийв Морс и Стийв Вай ми звучи,но е супер яко!Евала! Владо Благодаря ти далчни приятелю , насрирам се когато нещо ти хареса , щото като те знам какъв си изрод (в добрия смисъл на думата ) ). От другата седмица почвам пак работа и пак ще подържаме връзка както преди )))) (пак в добрия смисъл на думата) Аааа и да се похваля записвах го новата ми игарчка-залъгалака Toneport на Line6 )))) Редактирано Ноември 30, 2005 от DeathZone Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 30, 2005 Отговорено Ноември 30, 2005 BraVo! Росене! Жестока тема в интрото.. п.с ТонеПОРТ От КЪДЕ И аз искам :green: Цитирай
fLiSk Отговорено Ноември 30, 2005 Отговорено Ноември 30, 2005 (Редактирано) Ех, как ми се иска да го чуя точно сега, но на работата няма колони а в квартирата няма нет.... Явно ще трябва да чакам докато се върна в България по Коледа... Обаче съм сигурен, че няма да ме разочарова И че ще се припозная.... Редактирано Ноември 30, 2005 от fLiSk Цитирай
DeathZone Отговорено Ноември 30, 2005 Автор Отговорено Ноември 30, 2005 Мерси , абе аз тебе все те гоним , ама някой ден като те стигнем ..... :killyou: майтап де ... респект към таланта ти нямаш биене .... Иначе от USA-to по второ направление , ами оттам ми го донесоха и е доста практично и бързо с него , смятам тези дни да го пробвам и микрофон и акустична китара как ще стане. Цитирай
DeathZone Отговорено Ноември 30, 2005 Автор Отговорено Ноември 30, 2005 Ех, как ми се иска да го чуя точно сега, но на работата няма колони а в квартирата няма нет.... Явно ще трябва да чакам докато се взрна в България по Коледа... Обаче сзм сигурен, че няма да ме разочарова И че ще се припозная.... Споко до тогава ще го доизкусуря че сега малко грубо , ще набухам онея цигулки и брасове ... мани , мани .... Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 30, 2005 Отговорено Ноември 30, 2005 (Редактирано) Мерси , абе аз тебе все те гоним , ама някой ден като те стигнем ..... :killyou: майтап де ... респект към таланта ти нямаш биене .... Иначе от USA-to по второ направление , ами оттам ми го донесоха и е доста практично и бързо с него , смятам тези дни да го пробвам и микрофон и акустична китара как ще стане. Няма нужда да се гоним...а да се подкрепяме и "обичаме" Жесток саунд ВСЕ ЕДНО ТОНИ МАК МАЛЕ....и аз ше търся да ми пратят :guitar: Редактирано Ноември 30, 2005 от Nalbantov Цитирай
DeathZone Отговорено Ноември 30, 2005 Автор Отговорено Ноември 30, 2005 , ако реша да го продавам и не си се сдобил ще ти се обадя Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 30, 2005 Отговорено Ноември 30, 2005 , ако реша да го продавам и не си се сдобил ще ти се обадя ИСКАМ го Аз съм по Софтуера Цитирай
DeathZone Отговорено Ноември 30, 2005 Автор Отговорено Ноември 30, 2005 (Редактирано) , ако реша да го продавам и не си се сдобил ще ти се обадя ИСКАМ го Аз съм по Софтуера знам по лабмовия софт си )))) сядам да дооправя тва онова и да махна лайняното соло в средата и да удара нещо по свестно Редактирано Ноември 30, 2005 от DeathZone Цитирай
DeathZone Отговорено Ноември 30, 2005 Автор Отговорено Ноември 30, 2005 Набързо казваш ... Еми то си личи , но скоро ще има update Цитирай
stratocaster Отговорено Ноември 30, 2005 Отговорено Ноември 30, 2005 Росене, в твоя случай поговорката 'бърза работа - срам за майстора' се е поизкривила малко сега е 'бърза работа - срам за нас' евала. много ми харесва, много готина идея, супер е направо. и звука е убиец. браво!!!! Цитирай
Recommended Posts