slayer_fox Публикувано Декември 7, 2004 Публикувано Декември 7, 2004 Някой свирил ли е на баритонова китара. Интересно ми е what's it feel like. По-близко до китарата ли е отколкото баса. Или е по средата. Работи ли добре с китарните ефекти?? Съществува ли такaва с Floyd Rose? Е такива неща ме вълнуват
TONY Отговорено Декември 7, 2004 Отговорено Декември 7, 2004 Нещо средно е между китара и бас-така е концепцията й по природа. Не се сещам за такава с floyd rose,но пък Fender има с fluctum tremolo. Все пак се разрови в нет-а. модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила!
Guest 4avdar Отговорено Декември 7, 2004 Отговорено Декември 7, 2004 Има на "ESP" ,много модели 6 i 7 струнни.На "Epiphone" също,а сега и "Gibson" извадиха и е евтина -1300 $, esp и epi са околоs 400 -500 $,трябват ти и струни за нея.Обикновено са от 0,14 do 0,70.(6 струни в комплект). модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила!
bulby Отговорено Декември 7, 2004 Отговорено Декември 7, 2004 Ами те са с 27" дължина на тялото. Мисля, че тези от Slipknot и т.н. свирят с такива...
Armaggideon Отговорено Декември 7, 2004 Отговорено Декември 7, 2004 Ами те са с 27" дължина на тялото.Мисля, че тези от Slipknot и т.н. свирят с такива... Тц С нормални китари си свирят
+Az+ Отговорено Декември 9, 2004 Отговорено Декември 9, 2004 Свири се ето така :guitar: А за Floyd-a нещо като :violin: Хей, AngerMeans 27' на тяло или мензура? модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила!
bulby Отговорено Декември 9, 2004 Отговорено Декември 9, 2004 Е, ясно е, че е второто Аз си го знам като scale lenght просто, както и да е...
+Az+ Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 Браво Snowwy ! нека въведем чуждиците в български форум ! на баритонче се свири както на 5 струнен Бас а Floyd-а изисква по чисто омасляване :exclaim: интересно ще е да се чуе Reign Blood изпукано с Бари 27"- 018- 64 Кери трябва да е като батко ти Арни в китките :guitar:
Snowwhite Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 Браво Snowwy ! нека въведем чуждиците в български форум ! Не съм съвсем убедена,че те схванах...Аз само прекирилизирам някое и друго мнение.Ако си пишете с чуждици ги оставям на English - по-добре си звучат и изглеждат на собствения си език,както и думи,като "пич"( pi4?!? ) не са вървежни освен на нашия си език и с нашата си азбука.Ако имаш възражения някакви - отвори си тема и давай там по същество. P.S.:Това,че пишете България с малка буква го оправям,това,че се излагат някои да пишат на английски думи,чийто правопис също не знаят - също го оправям,но нямам намерение да ви префасонирам мненията - ако това очакваш.
slayer_fox Отговорено Декември 10, 2004 Автор Отговорено Декември 10, 2004 на баритонче се свири както на 5 струнен Бас Ae да се поуточниш малко. На 5 струнен не се свири само по един определен начин.
wessy Отговорено Юни 24, 2005 Отговорено Юни 24, 2005 Yamaha RGX-121D6 ей това е баритон с флойд роуз радваща е а иначе 7 струнна китара е мания
stratocaster Отговорено Юни 24, 2005 Отговорено Юни 24, 2005 а иначе 7 струнна китара е мания повече от мания си е, повярвай това си е цял рай както каза един колега от форума, също притежател на 7 струнна
stratocaster Отговорено Юни 24, 2005 Отговорено Юни 24, 2005 кфо да повярвам и аз съм със 7 струнна извинявай, не съм обърнал внимание ама айде стига че го обърнахме на офтопик
Recommended Posts