Ивелин Публикувано Септември 13, 2009 Публикувано Септември 13, 2009 Реших пак да пусна раздрьнканото пиRно (тая дума е модерна) в действие - Lately п.п. За тези, които не разбират английски - преведох текста на бьлгарски (щото е много хубав): Напоследьк имам странно чувство Без явна причина за това Все още мисьлта, че те губя Се вьрти в главата ми Все по-често слагаш порфюм Без да отиваш на специално място И когато питам ще се прибереш ли скоро Ти никога не знаеш Да, човек на мечтите сьм Дано предчувствието ми да греши Но това, което наистина чувствам Очите ми не позволяват да скрия Защото винаги започват да плачат И защото този пьт може би е краят Напоследьк се взирам в огледалото И бавно се разкьсвам отвьтре Опитвам се да мисля Че няма причина за това Но една вечер докато сьнуваш Чух да изричаш името на друг И когато попитах какво таиш Каза, че всичко е както преди Цитирай
Polyphone Отговорено Септември 13, 2009 Отговорено Септември 13, 2009 Бре, тоз момък, бре, все по-добър става! :thumbs_up: Цитирай
BlueZone Отговорено Септември 14, 2009 Отговорено Септември 14, 2009 А чЕрез каква метода си записал пиRното? Цитирай
Ивелин Отговорено Септември 14, 2009 Автор Отговорено Септември 14, 2009 ЧеРЕЗ сиромашката: един конденз имам и го вдигнах като overhead, за да хваща уж равномерно ниски и високи тонове - за това и ми се чува столчето, като скьрца... Цитирай
Ивелин Отговорено Септември 15, 2009 Автор Отговорено Септември 15, 2009 Мерси, това ми е учебно парче за височини. Цитирай
annimm Отговорено Септември 28, 2009 Отговорено Септември 28, 2009 Ехееее!!! Избрал си много амбициозно парче Любимо Пианото е един път!!! Доста добро хрумване )) Браво! Цитирай
Recommended Posts