Deniss1 Публикувано Септември 12, 2009 Публикувано Септември 12, 2009 Здравейте ! Ще си взимам ел.китара и бих искал ако някой има препоръки за магазин- ако е посещтавал някой и му е направило впечатление, да си е взимал нещо от него.... и др. Говоря за пловдив.Дайте сайт ако има или само адрес и какви са ви впечатленията от самия магазин. . П.С. В темата за музикални магазини в българия има много малко сайтове за Пловдив. Затова правя тази. Цитирай
Yves Отговорено Септември 13, 2009 Отговорено Септември 13, 2009 До пощата в сградата на Филхармонията е един от най-състоятелните. Другият е xxxx, който се намира на уличката, която започва от ректората на ПУ и върви към главната. Малко след първото кръстовище в така описаната посока ще го видиш вдясно. Точно зад църквата в същия квартал пък има трети, който всъщност е за озвучителна техника, но има няколко китари и ампове. Цитирай
Maluc_Secko Отговорено Септември 13, 2009 Отговорено Септември 13, 2009 xxxx вече не там минах преди два дена и беше изпразнен и логото което беше залепено на витрината беше отлепено на полувина. Друг има зад Бамбини( кафето на Мария Луиза), на Филибето магазина. Потърси в интернет нисля че имаше и сайт. Ако ще ходиш там да знаеш че трябва да му звъннеш на звънеца за да ти отвори защото още не е отворен официално магазина. Цитирай
Deniss1 Отговорено Септември 13, 2009 Автор Отговорено Септември 13, 2009 Да от този Филибето съм си взимал едни неща. Щом каза звънеца, веднага се сетих .Значии сигурно там ще ходя . Цитирай
Maluc_Secko Отговорено Септември 13, 2009 Отговорено Септември 13, 2009 Ето даже намерих и сайта му от една негова жизитка която бях забутал в шкафа. http://www.music-filibe.com/webshop/ Цитирай
Deniss1 Отговорено Септември 14, 2009 Автор Отговорено Септември 14, 2009 Оф боже днес бях на центъра да разглеждам китарите и направо съм адски разочарован.Изключително забутани магазини (1) , Много малък избор (2) , Нямат елементарни неща. Значи предпочитам да не ходя в магазина а само онлайн да пазарувам щото там имаш много по-голям избор - а магазина за който сайтът е предназначен има 10 китарки. . Никой не продава фендер (от тези дето гледах) само стагг.. Цитирай
bluelemon Отговорено Септември 14, 2009 Отговорено Септември 14, 2009 Тук си много прав. И аз като обикалях за китара беше много зор и накрая от София я докараха. Ама в тая криза е така. Сега като гледам другата дето ще я купувам пак ще е така и май ще рискувам и аз да поръчам онлайн. То не можеш да отидеш и спокойно да пробваш два модела налични, а какво да кажем за няколко бройки от един модел. Цитирай
Recommended Posts